Serdar Ortaç Fun Club Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > SOR CLUB » GENEL > BASIN
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumEn Ünlü Ünsüz ; Merih Ermakastar Röportajı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Guest Group
Guest Group
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: En Ünlü Ünsüz ; Merih Ermakastar Röportajı
    Gönderim Zamanı: 10 Apr 2010 Saat 4:16pm
Merih Ermakastar’i Binbir Gece dizisinde canlandirdigi sakin ve duygusal Mert karakterinden ya da Serdar Ortaç’in sahnesinden hatirlayabilirsiniz. O aslinda simdiye kadar pek çok dizide oynadi. Seslendirme yapti.

KYLIE MINOGUE ETKISI
Can Ayazim adli ilk albümünü 2003’te çikardi ama yeteri
kadar tanitim yapilmayinca hayal kirikligina ugradi. Bir sene kadar müzik çevrelerine küstü, Affet
Bizi Hocam, Üvey Baba, Üzgünüm Leyla, Çemberimde Gül Oya, Davetsiz Misafir ve Binbir Gece gibi dizilerde oynadi. Kariyerinin dönüm noktasi, bir arkadasi araciligiyla dört sene önce Serdar Ortaç’la tanismasi oldu. Birkaç konser için anlastilar ama kimyalari o kadar tuttu ki, hâlâ çalismaya devam ediyorlar. Serdar Ortaç için “Sahnede ekibiyle büyüyen ve ekibini büyüten biri” diyor.
Simdi yedi yil aradan sonra sözü ve müzigiyle kendine ait Yasaksin isimli bir sarki hazirladi. Sarkinin düzenlemelerini Hakan Yelbiz ve Gökhan Varol yapti. Kylie Minogue’un mastering’i tarafindan sarki mikslendi. Klip için Denzel Washington'in son filminde kullanilan kamera kullanildi. Merih bundan sonra da dijital satis için müzik yapmaya devam edecek. Serdar Ortaç’tan yaz için hareketli bir sarki almis bile.

Yukarı Dön
Zerafet Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 64
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Zerafet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Apr 2010 Saat 8:44am

Basarilar...

Tek dileğim tek olmak sana...
Yukarı Dön
Nihan altuner Açılır Kutu Gör
Senior Member
Senior Member

Gönderilenler: 204
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Nihan altuner Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Apr 2010 Saat 1:46pm
aynen,basarilar :)
NEFES ALMASIN ICIM DE UZAK OLMASIN TENIM DEN !!
Yukarı Dön
prenses12 Açılır Kutu Gör
Senior Member
Senior Member
Simge

Gönderilenler: 153
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı prenses12 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Apr 2010 Saat 3:31pm
süper röpörtaj olmus
Yukarı Dön
se-rav Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie
Simge

Gönderilenler: 53
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı se-rav Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Apr 2010 Saat 8:03pm
Kendisini çok basarili buluyorum,sahneyede çok yakisiyor.Serdarla birbirlerini çok iyi tamamliyorlar.
Yukarı Dön
CakRaM Açılır Kutu Gör
Senior Member
Senior Member
Simge

Gönderilenler: 182
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı CakRaM Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Apr 2010 Saat 12:31am
basarilar meriheee =)
WWW.SERDARİZM.ORG
Yukarı Dön
(melek)gül Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie
Simge

Gönderilenler: 75
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı (melek)gül Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Apr 2010 Saat 11:34am
basarilar diliyorum
olmak yada olmamak bütün mesele bu
Yukarı Dön
neseun Açılır Kutu Gör
Senior Member
Senior Member
Simge

Gönderilenler: 133
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı neseun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Apr 2010 Saat 11:23am
Merih'cim hersey gönlünce olsun basarilar. Serdar ailesi içindeki yerin ömür boyu sürer insallah.
Yukarı Dön
sehari Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie
Simge

Gönderilenler: 8
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı sehari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 May 2010 Saat 4:00pm
basarilar
Yukarı Dön
mrwshh Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie

Gönderilenler: 39
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı mrwshh Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 May 2010 Saat 9:14pm
basarilar yetenekli insan =)
Yukarı Dön
Bet1995 Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie
Simge

Gönderilenler: 13
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Bet1995 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Jun 2010 Saat 8:03pm

Merih'i çok seviyorum,insallah basarili olur. "Hazan Yeri"süper bir sarki ve benim için çok degerli : Söz-Müzik : Serdar Ortaç , söyleyen Merih ,Simge'yle düet ve Serdar da vokal. Daha ne olsun ? :D:D

Yukarı Dön
melekserdar Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie
Simge

Gönderilenler: 37
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı melekserdar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Jun 2010 Saat 11:23pm
Merih abinni ins albümü Serdarinki gibi tutar.Tutcagindan da eminim.Basarilar dilerim...Smile
~~ѕєя∂αя σятα¢~~   
Yukarı Dön
bbuussrraa Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie

Gönderilenler: 49
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı bbuussrraa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Jun 2010 Saat 10:51am
basariLarrrrr....
Yukarı Dön
yase Açılır Kutu Gör
Senior Member
Senior Member
Simge

Gönderilenler: 728
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı yase Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Jun 2010 Saat 11:36pm
ben bu elemani serdarin yonunda görmedim dogrusu dikktimi çekmedi dizilerinide izlemedim ama çok mütis yerden hatirliycam ama nerdennnQuestion
Bu maskenin altında etten daha fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var -Ve fikirler kurşun geçirmez... _V For Vendetta_
Yukarı Dön
SeRdaR_NaZ Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie
Simge

Gönderilenler: 41
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı SeRdaR_NaZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Jun 2010 Saat 10:40am
Tskler.
Çok güzel olms
          ''SerdarM''
Yukarı Dön
SERDAR NERGIZ Açılır Kutu Gör
Senior Member
Senior Member
Simge

Gönderilenler: 1759
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı SERDAR NERGIZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Jun 2010 Saat 7:27pm
COK GUZEL INS MERIHINDE ALBUMU SERDARIN KI KADAR TUTAR.
OLENE KADAR SERDAR ORTAC.
Yukarı Dön
emolii Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie

Gönderilenler: 93
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı emolii Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Jun 2010 Saat 11:18pm
melih yedigün elazig konserinde kendisini yaralamisti. serdar çok tatli kizmisti ona. gerçi onun yüzünden sarki yarim kalmisti :)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.63 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2009 Web Wiz