Serdar Ortaç Fun Club Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > SOR CLUB » GENEL > GENEL
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumSuat Aydoğan - Müziktir Herşeyi Anlatan

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
Groupie
Groupie
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 89
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Seedaa ! Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Suat Aydoğan - Müziktir Herşeyi Anlatan
    Gönderim Zamanı: 29 Mar 2010 Saat 12:06am
Suat Aydogan / www.suataydogan.com.tr Forum Sitesi YAKINDA !
www.suataydogan.com.tr
Yukarı Dön
Seedaa ! Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Seedaa ! Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Apr 2010 Saat 11:04pm

-Albüm tanitim lansmanina katilan Ortaç,
"Suat'da çok farkli bir ses var, adam çok basarili bu yüzdende onu
albüm yapmasi için ben ikna ettim. Su an tepkiler çok iyi, insaallah
yazin Harbiye'de dev bir orkestra kurup, muhtesem bir konser verecegiz"
dedi...

-Suat Aydogan ve Serdar Ortaç Birlikte Bu yaz Harbiye de Müthis Bir... Gala Konseri Verecekler .Kaçirmayin...2010

www.SUATAYDOGAN.com.tr / Suat Aydogan ile ilgili tüm haberleri buradan takip edebilirsiniz..

www.suataydogan.com.tr
Yukarı Dön
Seedaa ! Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Seedaa ! Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Apr 2010 Saat 2:33am

Suat Aydogan 1 Nisan Radyo Tatlises'te "Radyolarin Fistigi Meltem"e
konuk oldugu programi kaçiranlar için bütün içerigiyle...

LINK ; http://www.radyotatlises.com.tr/radyo-tatlises/podcast/default.asp?id=697

1.Nisan.2010
..

www.suataydogan.com.tr
Yukarı Dön
mesutmeg Açılır Kutu Gör
Senior Member
Senior Member
Simge

Gönderilenler: 122
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı mesutmeg Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Apr 2010 Saat 12:12pm
Harbiye konseri ins. iznime denk gelir. ..
Kalpten dile gelen iki kelime,
Benden sana gelsin.
Seni seviyorum. . .mesut.meg. . .
Yukarı Dön
Seedaa ! Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Seedaa ! Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Apr 2010 Saat 11:07am
-Suat Aydogan ; Çok Yakinda''Disco Kral'inda..Tarihi kisa zamanda sizlerle .. / 2.Klip ''Sana Kiyamam''Çekimleri basliyor.. / Forum Sitemiz Çok Yakinda .. / Serdar Ortac'in Mayis ayinda çikacak yeni albümünde ''Bestesi Suat Aydogan'a ait..Sözleri:Serdar Ortac'a ait..''Üzgünüm''Adli parçada düetleri bulunmaktadir... / www.suataydogan.com.tr / Takip ediniz..
www.suataydogan.com.tr
Yukarı Dön
Seedaa ! Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Seedaa ! Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Apr 2010 Saat 10:45pm
2.Klip sarkisinda degisiklik oldu >
Suat Aydogan in Ikinci Video Klip çekimleri Maslak V.S.G Stüdiolarinda Tamamlandi ...Dinleyicilerimizin ve Yapimcimizin Oylama Sonucu ( SILERIM YERYÜZÜNDEN ) isimli Sarki Karar Verildi ve Çekimler Yapildi...Klibin Genel Yönetmen ve Görüntü Yönetmenligini Suat Aydogan Yapti 2010

www.suataydogan.com.tr

www.suataydogan.com.tr
Yukarı Dön
nefes_gold Açılır Kutu Gör
Senior Member
Senior Member
Simge

Gönderilenler: 387
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı nefes_gold Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Apr 2010 Saat 6:56pm
Dünya Devi ( CANON WORLD ) Sponsorumuz oldu...Tesekkürler 2010
Suat Aydogan Çektigi ,Tüm Profesyonel Müzik Video Klipler, Kisa Metraj Filmlerde Kullandigi CANON ( DSLR) marka Kamerasiyla Tüm Basinda ve Medyada Olay Yaratmisti ...Nasil Olusmustu olurmuydu DSLR makinayla Professional Cinema ve video klip Çekilmesi..Dünyada Inanilmaz Filmler Çekilmisti Oysa Bu Kamerayla, Örnek Olarak ( AVATAR,MELEKLER SEYTANLAR) Diyebiliriz Bunun Üzerine Dünya Devi CANON WORLD Yetkilileri Suat Aydogan Çalismalarini Desteklemek Istediklerini E-mail olarak Sitemize Gönderdiler ...Tesekkürler CANON WORLD ...Tesekkürler CANON TÜRKIYE

Uploaded with ImageShack.us
Yukarı Dön
Seedaa ! Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Seedaa ! Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Apr 2010 Saat 5:39pm
Silerim klibi montajda..1 haftaya yayinda..
www.suataydogan.com.tr
Yukarı Dön
Seedaa ! Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Seedaa ! Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Apr 2010 Saat 10:39pm
www.suataydogan.com.tr/forum/      FORUM SITEMIZ AÇILDI !

SAFC !
www.suataydogan.com.tr
Yukarı Dön
sorlife.com Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie
Simge

Gönderilenler: 20
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı sorlife.com Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Apr 2010 Saat 10:18am

www.sorlife.com/say/saydogan.htm bu sayfada sorlife'dan Suat Aydogan'a minik bir hediye :))
www.sorlife.com // Serdar Ortaç Yaşam Portalı
Yukarı Dön
Seedaa ! Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Seedaa ! Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 May 2010 Saat 7:55pm
-Silerim Yeryüzünden Klibi 19.05.2010(Çarsamba) Ilk Kez Kral Tv'de sizlerle ..
www.suataydogan.com.tr
Yukarı Dön
Seedaa ! Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Seedaa ! Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 May 2010 Saat 12:28pm

Yaklasik 2 hafta içerisinde ilk fan club bulusmamiz gerçeklesecektir..Katilmak isteyenler bana s.a.fc.@hotmail.com adresinden ulassinlar lütfen..Bulusma tarihi ve mekani hepinizin ortalik karariyla belirlenecektir..

http://www.suataydogan.com.tr/forum/viewtopic.php?f=21&t=64
www.suataydogan.com.tr
Yukarı Dön
Seedaa ! Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Seedaa ! Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 May 2010 Saat 10:16pm

13 Haziran Pazar Günü Ilk Fan Club Bulusmamiz Gerçeklesecektir..Tarih kesindir !
O gün aramizda olmak isteyenler bana s.a.fc@hotmail.com adresinden ulasabilirler..Mekan kisa zamanda belirtilicektir.

www.suataydogan.com.tr
Yukarı Dön
Seedaa ! Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Seedaa ! Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Jul 2010 Saat 2:43pm
1 Agustos Pazar Günü .
Suat Aydogan Severler Akmerkez'de bulusuyor.

''Bowling'' Etkinligine var misiniz ?

Peki ya sizi bu etkinlikte bekleyen süprize ne dersiniz ?

O gün aramizda olmak isteyenler bana ya da MUSTAFA AYDOGAN'A ulasirlarsa seviniriz.

1 Agustos Pazar Günü Görüsmek Üzere ;)
www.suataydogan.com.tr
Yukarı Dön
mehtabonline Açılır Kutu Gör
Senior Member
Senior Member

Gönderilenler: 120
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı mehtabonline Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Jul 2010 Saat 7:08pm
Suat AYDOGAN'in bugüne kadar albüm anlaminda aktif olmamasi büyük kayip bence.. O parlayan bir yildizmis ama gören yokmus... Serdar ORTAÇ görene kadar...

Aslinda bilemeyiz  tabi mutlaka etrafinda vardi bu yönde ona fikir  belirten ama ikna olamamistir belki...  Serdar ORTAÇ'la birlikte bazi bosluklar dolmus olabilir ve bugünki basariya ulasmis olabilir...

Ben Suat AYDOGAN'i dinlerken inanilmaz zevk aliyorum. Ister hareketli olsun ister slow çok hos bir ses tonu var... Tebrik ederim ve devamini dilerim...
Yukarı Dön
Senior Member
Senior Member

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı mehtabonline Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Jul 2010 Saat 9:04pm
Etkinlik hala geçerli mi?
Yukarı Dön
Seedaa ! Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Seedaa ! Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Jul 2010 Saat 11:26pm
Orjinalini yazan: mehtabonline

BULUSMA TARIHI TAHMINEN 15 GÜN SONRAYA ERTELENDI KATILMAK ISTIYORSANIZ BANA ULASIN LÜTFEN.
www.suataydogan.com.tr
Yukarı Dön
Senior Member
Senior Member

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı mehtabonline Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Jul 2010 Saat 9:53pm
Orjinalini yazan: Seedaa !

Orjinalini yazan: mehtabonline

BULUSMA TARIHI TAHMINEN 15 GÜN SONRAYA ERTELENDI KATILMAK ISTIYORSANIZ BANA ULASIN LÜTFEN.
Mail atmistim ama gelmemis galiba bu sefer özel mesaji denedim umarim ulasir..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.63 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2009 Web Wiz