![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123> |
| Yazar | |
mso
Newbie
Kayıt Tarihi: 10 Oct 2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Konu: Suat Aydoğan - Müziktir Herşeyi AnlatanGönderim Zamanı: 15 Feb 2010 Saat 10:35am |
|
sözler süperr...albüm süper... |
|
![]() |
|
Seedaa !
Groupie
Kayıt Tarihi: 12 Oct 2009 Şehir: ..İstanbul.. Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 89 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Feb 2010 Saat 6:04pm |
|
Suat Aydogan-Bebegim
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1373962592822&ref=mf Suat Aydogan-Sana Kiyamam http://www.facebook.com/video/video.php?v=1373962592822&ref=mf#!/video/video.php?v=1373969192987 |
|
![]() |
|
Admin3
Guest Group
Kayıt Tarihi: 10 Oct 2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 89 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Feb 2010 Saat 6:24pm |
|
(( SORTUBE )) SUAT AYDOGAN 2010 - SANA KIYAMAM
|
|
![]() |
|
merve-26
Groupie
Özel Üye Kayıt Tarihi: 10 Oct 2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Feb 2010 Saat 8:23pm |
|
sonunda bekledigim albüm cikti burayada hemen gelmesi dilegiyle ::)
|
|
![]() |
|
Admin3
Guest Group
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Feb 2010 Saat 3:03pm |
|
(( SORTUBE )) SUAT AYDOGAN 2010 - SANA KIYAMAM
(( SORTUBE )) SUAT AYDOGAN 2010 - TÜKENDIM
(( SORTUBE )) SUAT AYDOGAN 2010 - GAREZI BELLI
|
|
![]() |
|
beyyar
Groupie
Kayıt Tarihi: 16 Feb 2010 Şehir: çerkezköy Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 69 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Feb 2010 Saat 12:23pm |
|
çok güzel bir röportaj olmus.suat bey'ede basarilar diliyorum yolu acik olsun...
haberler için çok tesekkürler
|
|
![]() |
|
nazli06
Senior Member
Kayıt Tarihi: 16 Feb 2010 Şehir: AnKaRa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 239 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Feb 2010 Saat 9:57am |
|
hepinize ayri ayri tesekkür ederim
|
|
|
Hayat Beni Neden Yoruyosunn Madem Çok Günah Oyunu Sen Bozuyosunnnn
|
|
![]() |
|
Seedaa !
Groupie
Kayıt Tarihi: 12 Oct 2009 Şehir: ..İstanbul.. Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 89 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Feb 2010 Saat 1:35pm |
|
Bebegim
Bizim ki buruk bir sevda masali, Bebegim bu ask yalan olmasin, Söz-Müzik: Serdar Ortaç ----------------------------- Ben Senin Için Varim
Ben senin için varim canim, Düzenleme: Suat Aydogan ----------------------------- Silerim Dökülür rengi gecenin, sararmis resmimize. Düsüremez kimse seni dilimden, Müzik: Suat Aydogan - Caner Tepecik Düzenleme: Suat Aydogan ----------------------------- Tükendim Yürek kendi sözüne inandi, yalan sanarmiyim. Ecel kapima geldi dayandi, gider sanarmiyim. Bak; sevgilim olda çikma, mutsuz hayatimdan, Herseyim olda susma, sensiz hayatimda. Tükendim artik ayri olamiyorum, Düzenleme: Suat Aydogan ----------------------------- Sana Kiyamam Sus yüregim hiç bir sey söyleme, Ask artik senin neyine. En sevdigin bile el oldu sonunda, En iyisi bundan böyle kimseyi sevme. Efkar basar geceleri, Inkar eder hasretini bu yürek. Ama yinede; Ya benimsin ya topragin, Diyemem ben sana kiyamam. Düsmanima helal olsan, saadetler dilerim. Yazilmissa alnima yasarim düseni payima. Sen yanimda olmasanda, Bir kadehte sana içerim. Söz-Müzik: Murat Günes Düzenleme: Suat Aydogan |
|
![]() |
|
Seedaa !
Groupie
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Feb 2010 Saat 1:41pm |
|
Kader
Ne umutlarim vardi, ta en basinda, Beni yolda birakma kader, Düzenleme: Suat Aydogan ----------------------------- Peri Kizi Seviyorum, yaniyorum, Kederinden ölüyorum. Ey güzellik peri kizi, Askin için deliriyorum. Ben seni yar diye alirim ama; Sana bir türlü güvenemiyorum. Ne varsa içimde dökerim ama; Biraz da korkumdan açilamiyorum. Bir bilsen içini hayallerini, Bana besledigin hislerini. Sende beni çok seversin inan, Görebilsen kalbimde ki o yerini. Ben deli gönlüme dur diyemem. Onu sevme bunu sevme hiç diyemem. Sen istemezsen çeker giderim. Pesinden kosarim diye söz veremem. Ben deliyim. Söz-Müzik: Ilker Karaman Düzenleme: Suat Aydogan ----------------------------- Rahati Kaçan Agaç Kim bilir kaçinci sabah,
Hatirlamaktan perisan uykulara daldim. Ah çok aci, ah çok aci, Hayalle hakikat arasinda, Müzik: D. TSAKNIS Düzenleme: Suat Aydogan ----------------------------- Garezi Belli Olur olmaz saçma gururlardan, Bedeni eskiten ruhsal suçtan. Vazgeçtim gaddar inzivadan, Beni affet bedenime can ver. Onarir mi beni sevisin tenimi ? Yeniden hayata yüreklenir mi ? Açtim beyazindan bir sayfa, Yazgin yazgima eklenir mi? Hadi durma yüregi kanatma, Daha fazla aglatma, Kalmadi mecalim baska. Hey hadi durma yüregi kanatma, Daha fazla aglatma, Kalmadi mecalim baska. Garezi belli seytanin aska, Bu ne kader nede talih. Çakir keyf olmus koca dünya, Sende oynama ah. Söz: Halil Ibrahim Ceyhan Müzik: Suat Aydogan Düzenleme: Suat Aydogan ----------------------------- Arama Sorma Arama sorma beni, sevemem artik seni, Zalimsin hain durma vur bir daha, Ben sana ne yaptim; ne yaptim ki sana, Söz-Müzik: Caner Tepecik ----------------------------- Hadi Git Gelme artik ,bir hevestin sadece. Yoklugun artik dokunmuyor içime, hadi git. Gururum terketmeden, sen terket beni. Can tene küser gibi, kiymetsiz gibi, hadi git. Anlamaz yüregin, anlamaz gerçek aski, Görmez gözlerin çaresiz telasimi. Dindirir zaman yavas yavas günahini, Sen bilmeden sana kalbimin yandigini, Harcadin haksiz masum yillarimi, Simdi pisman olsanda bin kere hadi git. Söz: Halil Ibrahim Ceyhan Müzik: Suat Aydogan Düzenleme: Suat Aydogan ----------------------------- Mübarek Olsun Ne dedim ne söyledimse, Aski yoluna serdim de, Ugruna neler verdim de, Ama yetmedi sana. Ayriydi yanlisimiz dogrumuz, Bir degildi senle yolumuz, Gelip geçici mutlulugumuz, Hiç uymadi bana. Uzun lafin kisasi benden buraya kadar. Inan canim askin bile, Azi kar çogu zarar. Ayrilalim diye tutturdun, Ayrildik iste mutlumusun. Sonunda basardin, Bensiz hayatin mübarek olsun. Söz-Müzik: Murat Günes Düzenleme: Suat Aydogan ----------------------------- Sen Uzakta Ilk defa kiskandim geceyi, Ilk defa böyle yanliz kaldim. Ben seni bu gece bir kez daha sevdim. Ben seni sevgilim özledim, özledim. Simdi uyuyorsun orda, Ama ben uyuyamiyorum burda. Beni deli ediyor bu mesafeler, Gelemiyorum bebegim bas ucuna. Söz-Müzik: Burak Öksüzoglu Düzenleme: Suat Aydogan |
|
![]() |
|
Seedaa !
Groupie
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Feb 2010 Saat 10:01pm |
|
www.suataydogan.com.tr / AÇILDI !
|
|
![]() |
|
Seedaa !
Groupie
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Feb 2010 Saat 4:05pm |
Müzigi
'' Onno Tunç '' Sözleri Sezen Aksu'ya ait olan ve Suat Aydogan'in
''Müziktir Herseyi Anlatan''albümünden son anda '' Onno Tunç'un kizi
tarafindan izin verilmeyip çikarilan müthis sarki..Iste Suat Aydogan'in
Yorumuyla ; |
|
![]() |
|
Admin3
Guest Group
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Feb 2010 Saat 11:25am |
|
(( SORTUBE )) SUAT AYDOGAN 2010 - KURSUNI RENKLER
|
|
![]() |
|
nazli06
Senior Member
Kayıt Tarihi: 16 Feb 2010 Şehir: AnKaRa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 239 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Feb 2010 Saat 12:44pm |
|
paylasim için tesekkürler arkidesler :)
|
|
|
Hayat Beni Neden Yoruyosunn Madem Çok Günah Oyunu Sen Bozuyosunnnn
|
|
![]() |
|
Seedaa !
Groupie
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Feb 2010 Saat 7:53pm |
Suat Aydogan-Müziktir Herseyi Anlatan , Süper Fm'de Haftanin Albümü Seçildi !,, http://www.superfm.com.tr/haftaninalbumu |
|
![]() |
|
Seedaa !
Groupie
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Mar 2010 Saat 4:47pm |
|
Suat Aydogan .. 25 Mart'da Elife Yilmaz'in konugu-Aci Tatli programinda ..
KarmaTurk .. |
|
![]() |
|
thaliasenem
Senior Member
Kayıt Tarihi: 10 Oct 2009 Şehir: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 127 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı thaliasenem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Mar 2010 Saat 1:33pm |
Serdar OKUSAYMIS YA -- sözleri güzel gözüküyor --
|
|
|
Gözde ÖB.
Çekilir türden Değilsin Ama Yok İtirazım. Farkında Değil Yürek Sevmem Gerek. Bana Aşk Lazım |
|
![]() |
|
özlemmm
Groupie
Kayıt Tarihi: 10 Oct 2009 Şehir: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 60 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Mar 2010 Saat 8:56am |
|
YENI KLIP!
Suat Aydogan & Bebegim SorTv: http://www.sortv.tv/Video.Aspx?id=11272 Facebook: http://www.facebook.com/video/video.php?v=1398691849634&ref=mf Düzenleyen özlemmm - 11 Mar 2010 Saat 9:02am |
|
![]() |
|
Seedaa !
Groupie
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Mar 2010 Saat 3:29pm |
|
www.suataydogan.com.tr Video Klip Linki ;
http://www.suataydogan.com.tr/videoKlip.asp |
|
![]() |
|
nefes_gold
Senior Member
Kayıt Tarihi: 10 Oct 2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 387 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı nefes_gold
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Mar 2010 Saat 9:04am |
|
Suat Aydogan 24 mart çarsamba N101 fm ( ntv) Radyo Sinem soydan in Canli Yayin konugu ...saat 13.00 da Kaçirmayin...
Suat Aydogan 25 Mart 2010 da Karmaturk Radyoda Elife Yilmaz in Canli Yayin Konugu saat 15.00 da Kaçirmayin... Suat Aydogan 1 Nisan 2010 da Radyo Tatlises Meltem Sezenler in Canli Yayin konugu .saat 13.00 da..Kaçirmayin ..
|
|
![]() |
|
nefes_gold
Senior Member
Kayıt Tarihi: 10 Oct 2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 387 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı nefes_gold
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Mar 2010 Saat 12:28pm |
|
Suat Aydogan Çok Yakinda Büyük Süprizlerle Beyaz ve Zaga Disco Krali Programlari Canli yayininda..Tarihleri çok yakinda suataydogan.com.tr deKaçirmayin..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |