![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123> |
| Yazar | |
Admin3
Guest Group
Kayıt Tarihi: 10 Oct 2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 89 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Konu: Suat Aydoğan - Müziktir Herşeyi AnlatanGönderim Zamanı: 05 Feb 2010 Saat 1:21pm |
![]() |
|
Seedaa !
Groupie
Kayıt Tarihi: 12 Oct 2009 Şehir: ..İstanbul.. Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 89 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Feb 2010 Saat 8:52pm |
|
''Suat Aydogan & Bebegim(Yalan Olmasin)'' Bizim ki buruk bir sevda masali, Sen ve ben oyuncu, kader oyuncak. Eger ki düsersem sevda çölüne, Beni bu çilemden kim kurtaracak. Bak ayrilik boynumu büktü, Sevdan yalan ben günahkar. Sagir sultan bile duydu, Feryadimi duymadi daglar. Yalanlarin gerçek olsa, Sevemezdim bundan fazla, Çok önceden kirildi kalbim, Düzelmiyor bundan fazla. Bebegim bu ask yalan olmasin, Daha önce ki gibi olmasin, Üzülürmüyüm tasan olmasin, Olmaz olmaz asla. Kirilirmiyim darilirmiyim, Yine herseye alinirmiyim, Aci çekmeye alisirmiyim, Olmaz olmaz asla. SözMüzik : Serdar Ortaç ''Peri Kizi'' Seviyorum,yaniyorum..Kederimden Ölüyoruuum. Ey Güzellik;PeriKizi..Askin Için Deliriyorummm..Ben Seni ''Yar''Diye Alirim Ama SanaBir Türlü Güvenemiyoruuum... Ne Varsa Içimde Dökerim Amaa..Biraz daKorkumdan Açilamiyorummm..Bir Bilsen Içimi,Hayallerimi..Sana BesledigimHislerimiii... Sende Beni Çok Seversin Yaa..Görebilsen Kalbimdeki ''O''Yeriniiii....!Söz Müzik :Ilker Karaman Düzenleyen Admin3 - 06 Feb 2010 Saat 1:34pm |
|
|
www.suataydogan.com.tr
|
|
![]() |
|
Kamer
Moderator
Yönetici Kayıt Tarihi: 10 Oct 2009 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 119 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Feb 2010 Saat 4:35pm |
|
Bebegimin sözleri süper eminim Suat Bey de bir o kadar güzel okumustur
|
|
|
HER SEVEN İSİMSİZ BİR KAHRAMANDIR... Ü.YAŞAR OĞUZCAN
|
|
![]() |
|
Seedaa !
Groupie
Kayıt Tarihi: 12 Oct 2009 Şehir: ..İstanbul.. Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 89 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Feb 2010 Saat 3:14am |
|
-PERI KIZI (BEN DELIYIM)
SEVIYORUM YANIYORUM KEDERIMDEN ÖLÜYORUM EY GÜZELLIK PERI KIZI ASKIN IÇIN DELIRIYORUM BEN SENI YAR DIYE ALIRIM AMA SANA BIR TÜRLÜ GÜVENEMIYORUM NE VARSA IÇIMDE DÖKERIM AMA BIRAZ DA KORKUMDAN AÇILAMIYORUM BIR BILSEM IÇINI HAYALLERINI BANA BESLEDIGIN HISLERINI SENDE BENI ÇOK SEVERSIN INAN GÖREBILSEN KALBIMDEKI O YERINI BEN DELI GÖNLÜME DUR DIYEMEM ONU SEVME BUNU SEV HIÇ DIYEMEM SEN ISTEMEZSEN ÇEKER GIDERIM PESINDEN KOSARIM DIYE SÖZ VEREMEM BEN DELIYIM... Söz ve Müzik : Ilker KARAMAN -Silerim
Düsüremez kimse seni dilimden çalamaz inan yüregimden...SözMüzik>Caner Tepecik-Sana Kiyamam -Mübarek Olsun.-Tükendim Düzenleyen Admin3 - 07 Feb 2010 Saat 12:17pm |
|
|
www.suataydogan.com.tr
|
|
![]() |
|
cerencamgoz
Newbie
Kayıt Tarihi: 28 Jan 2010 Şehir: İzmir/Bayraklı Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cerencamgoz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Feb 2010 Saat 6:22am |
|
evt bebegimin sözLeri gercktnde cok güseL..suat abimde eminm güseL okumstr..dinLemk & yeni aLbümünü aLmk icin yeni aLbümünün çikacagi gnü sabirszLkLa bekLiyorm..
|
|
|
KimseLer Seni Ben Gibi Sevemez,Aşkı SöyLeyemez..♥ S.O ♥
|
|
![]() |
|
Admin3
Guest Group
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Feb 2010 Saat 1:02pm |
|
SERDAR ORTAÇ & SUAT AYDOGAN 2010 ALBÜM RÖPORTAJI
izlesene.com http://www.izlesene.com/video/muzik-serdar-ortac-amp-suat-aydogan---2010-album-roportaji/1744221 dailymotion.com http://www.dailymotion.com/video/xc51b5_serdar-ortac-suat-aydoyan-album-rop_music Düzenleyen Admin3 - 09 Feb 2010 Saat 5:20pm |
|
![]() |
|
CakRaM
Senior Member
Kayıt Tarihi: 10 Oct 2009 Şehir: ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 182 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Feb 2010 Saat 1:38pm |
|
röportaj harika olmus...iki basarili isim birarada bu albüm çok konusulacak :)
Serdar Ortac ve Suat Aydogan => basarilariniz sonsuz olsun |
|
![]() |
|
Seedaa !
Groupie
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Feb 2010 Saat 1:44pm |
|
Albüm röportaji muhtesemm...Serdar'in albümündede bizi yine müthis bir Suat Aydogan&Serdar Ortaç Düeti bekliyor...
Basariyi
hak eden insanlar vardir...Her zaman hayatimizda olmalilar..Basari
onlara verildigi zaman bir hediye gibi degildir,hak etmistir
onlar...Iste Suat Aydogan'da Basariyi Hak eden biri ! (Serdar Ortac) |
|
![]() |
|
gulisa
Groupie
Kayıt Tarihi: 10 Oct 2009 Şehir: Finlandiya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 98 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Feb 2010 Saat 6:38pm |
|
iyi ki Serdar Suati bu ise zorlamis, suat aydoganin sesi muhtesem. Suati dinlemekten zevk aliyorum. Albüm kaliteli, çok emek verildigi belli oluyor. Röportajda ayri bi güzeldi, Serdarin Suata bu kadar çok destek vermesi güzel bir sey. |
|
![]() |
|
Nihan altuner
Senior Member
Kayıt Tarihi: 02 Feb 2010 Şehir: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 204 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Nihan altuner
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Feb 2010 Saat 8:54pm |
|
cok guzel rportaj olmus,paylasimin icin mersi!! |
|
![]() |
|
Seedaa !
Groupie
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Feb 2010 Saat 7:40pm |
Suat |
|
|
www.suataydogan.com.tr
|
|
![]() |
|
Admin3
Guest Group
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Feb 2010 Saat 5:05pm |
|
"Suat Aydogan 2010 - Ben Senin Için Varim" isimli albümünün ilk klibi söz ve müzigi Serdar Ortaç'a ait olan BEBEGIM isimli sarkiya çekildi. Sarkida düeti bulunan Serdar Ortaç klipte yer aldi. Klip çok yakinda sortube ve müzik kanallarinda...
|
|
![]() |
|
Guests
Guest Group
|
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Feb 2010 Saat 5:53pm |
|
Güzel bir albüm oldu,henüz piyasaya çikmadan günlerdir tutuldu ki,albüm çikinca ilginin dahada yogunlasacagini düsünüyorum.Merakla bekliyorum.
Dipnot:
''Ben Senin Için Varim'' ,güzel oldugu kadar aldatici olmus,albümün adi...
Ben Senin Için Varim diyenler her zaman çekip giden olurlar...
Bu albümde aciyi,gözyasini, mutlulugu... Her ruh halini anlatan parçalari bulabilecegimizi düsünüyorum.
|
|
![]() |
|
gulisa
Groupie
Kayıt Tarihi: 10 Oct 2009 Şehir: Finlandiya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 98 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Feb 2010 Saat 1:11pm |
|
Albümdeki tüm sarkilar güzel ama özellikle "bebegim", "peri kizi" ve "silerim" sarkilari çok sevdim. |
|
![]() |
|
Admin3
Guest Group
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Feb 2010 Saat 2:15pm |
![]() |
|
sevgii
Newbie
Kayıt Tarihi: 02 Feb 2010 Şehir: gaziantep Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Feb 2010 Saat 3:03pm |
|
bebegim gerçekten çok süperrr
|
|
|
çok şükür aklım yerindee
|
|
![]() |
|
Admin3
Guest Group
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Feb 2010 Saat 5:34pm |
|
|
![]() |
|
prenses12
Senior Member
Kayıt Tarihi: 10 Oct 2009 Şehir: kayseri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 153 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı prenses12
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Feb 2010 Saat 5:53pm |
|
hayirli olsun süper bir albüm olmus
|
|
|
|
![]() |
|
Seedaa !
Groupie
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Feb 2010 Saat 8:26pm |
|
Suat Aydogan-Peri Kizi
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1370862995334&ref=mf Düzenleyen Kamer - 13 Feb 2010 Saat 8:55pm |
|
|
www.suataydogan.com.tr
|
|
![]() |
|
BUKETT
Newbie
Kayıt Tarihi: 07 Nov 2009 Şehir: almanya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Feb 2010 Saat 9:44pm |
|
cok sevindim albümüm cikmasini nezmandan beri bu günü bekliyordumm ilk isim almanyaya gelsin alcam harika bir ses ve yorum isin icindede serdar ortac olunca cok güzel bir albüm cikmis ortaya sarkilarda harika |
|
|
Dokunmsam ağlar mısın
Düşünüp o yılları Bir dokun bin ah işittim senden Bu kadar kolay mıydı vazgeçmek benden |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |