![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Azerbaycandan_Uyeniz
Senior Member
Kayıt Tarihi: 23 Oct 2009 Şehir: Gence Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 439 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Azerbaycandan_Uyeniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Alıntı Cevapla
Konu: EBRU GÜNDEŞ 2011 ALBÜMÜNDE 2 SERDAR ORTAÇ BESTESİGönderim Zamanı: 07 Jan 2011 Saat 1:52pm |
|
FANTEZI-POP MÜZIGININ BASARILI KADIN VOKALLERINDEN EBRU GÜNDES'IN 2011 OCAK-SUBAT AYLARINDA ÇIKARMAYI PLANLADIGI "BEYAZ" ISIMLI ALBÜMÜNDE 2 SERDAR ORTAÇ SARKISI YER ALIYOR.
SARKILARDAN BIRI "TARAF",DIGERI "BANA ANLATSAYDIN" ISMINI TASIYOR.SANATÇININ GENEL OLARAK ALBÜM REPERTUVARIYSA SÖYLE: 1-YASAK 2-AGLAMAYACAGIM 3-TARAF ( SERDAR ORTAÇ ) 4-SENSIZ DE OLUR 5-BIÇARE 6-BEYAZ 7-BANA ANLATSAYDIN ( SERDAR ORTAÇ ) 8-ASK VE BEN 9-SEVMEKTEN KIM USANIR 10-HASRET 11-AGLAMAYACAGIM (Akustik) 12-TARAF (Akustik) EMREPLAK MÜZIK SIRKETI |
|
|
www.serdarortacfun.azersayt.com
SERDAR ORTAÇ FUN AZERBAİJAN FACEBOOK ILETIŞİM: www.tr-tr.facebook.com/asaf.salahov E-MAİL: asafsalahov@email.com,ideadesign@box.az |
|
![]() |
|
gamzeliyarim
Senior Member
Kayıt Tarihi: 09 Nov 2009 Şehir: Sivas Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3071 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gamzeliyarim
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Jan 2011 Saat 4:18pm |
|
paylasim için tsk......çokk güzel bir albüm olacagi kesin....
|
|
|
Yanımda değilsin ama kalbimdesin görmüyorum ama içimdesin benden uzakta ama aklımdasın belki hiç duymuyorsun ama söylüyorum inanki seni çoook seviyorummm
SONUNA KADAR SERDARLII... |
|
![]() |
|
Angel1
Senior Member
Kayıt Tarihi: 19 Jun 2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2911 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Jan 2011 Saat 11:48pm |
|
paylasim icin tsk...
|
|
![]() |
|
ledi15
Senior Member
Kayıt Tarihi: 20 Nov 2010 Şehir: BAKU Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 837 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Jan 2011 Saat 7:19am |
|
tesekkurler
|
|
|
BEN COOOK SEVDIM GOZ BEBEGIM,HERNE YASADIYSAN FARK ETMEZ,SIKILIRSAN KAC GEL YANIMA BENDEN SANA ZARAR GELMEZ................
|
|
![]() |
|
pollyanna
Groupie
Özel Üye Kayıt Tarihi: 16 Jun 2010 Şehir: izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 77 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı pollyanna
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Jan 2011 Saat 1:32pm |
|
haber için tesekkürler...
|
|
![]() |
|
CanCaziM58
Groupie
Kayıt Tarihi: 07 Jan 2011 Şehir: Münih Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CanCaziM58
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Jan 2011 Saat 8:11pm |
|
valla albümü helede serdarin sarkilarini cook merak ediyorumm.. paylasim icin tesekürler;)
|
|
![]() |
|
melekserdar
Senior Member
Özel Üye Kayıt Tarihi: 14 Oct 2009 Şehir: İZMİR Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 200 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı melekserdar
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Jan 2011 Saat 11:24pm |
|
Serdarin Sarkilarini çok merak ediyorum aglamiyacagimi dinledim o sarki güzeldi.
Haber için de tesekkürler... :) |
|
|
~~ѕєя∂αя σятα¢~~
Nefes aldığım sürece seninleyim Ortac <3 TUGCE VAROL İzmir Sor Fanclub |
|
![]() |
|
Azerbaycandan_Uyeniz
Senior Member
Kayıt Tarihi: 23 Oct 2009 Şehir: Gence Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 439 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Jan 2011 Saat 10:25am |
|
40.000 liaralik sarki var orada düsünün yani
|
|
|
SERDAR ORTAÇ FUN AZERBAİJAN FACEBOOK ILETIŞİM: www.tr-tr.facebook.com/asaf.salahov E-MAİL: asafsalahov@email.com,ideadesign@box.az |
|
![]() |
|
esra elif 42
Groupie
Kayıt Tarihi: 30 May 2010 Şehir: konya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 43 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı esra elif 42
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Jan 2011 Saat 8:45pm |
|
ebrunun ses süper serdarin besteler süper ortaya kaliteli bir is çikacak kesin sinan akçildan da beste almis
|
|
|
sesinin hastasıyım doktorum sensin
|
|
![]() |
|
mesutmeg
Senior Member
Kayıt Tarihi: 12 Oct 2009 Şehir: kocaeli/izmit Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 951 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Jan 2011 Saat 12:47pm |
|
Ebru'ya serdar sarkilari yakisir. . .Ses olsun yorum olsun mükemmel serdar'in sarkilarini en iyi derecede tesiyor...Sabirsizlikla bekliyorum ebru'nun bu albümünü . |
|
|
Kalpten dile gelen iki kelime,
Benden sana gelsin. Seni seviyorum. . .mesut.meg. . . |
|
![]() |
|
oyaa-a
Newbie
Kayıt Tarihi: 19 Aug 2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Jan 2011 Saat 4:50pm |
|
çok güzel bir haber olmus bu [ süper bir is çikacagindan eminimm ] paylasim için tesekkürler
|
|
![]() |
|
Azerbaycandan_Uyeniz
Senior Member
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Jan 2011 Saat 6:13pm |
|
SANIRIM BU "TARAF" SARKISI. CUMARTESI KADER OYUNUNA KOYNUNA ALISMADIM DILEGIN BENI UÇURUMA SÜRÜKLEMEK SEN O KALBE YETERINCE YAKISMADIN ACIDAN NEFES ALINCA TASAR YÜREK BU GÜN ASKIMIN SONUNCU CUMARTESI O KADAR YAKIN HAYATA GÜLÜMSEMEK GECEDEN BERI DUYDUGUM ONUN SESI YENI BIR GÜNE SABIRLA BAKAR YÜREK GECEMIZ AYNI IZDIRAP GÜNÜMÜZ AYNI DEGISEN KADERIN ARZUSU DÜNÜMÜZ AYNI KAÇAMAK KAÇAMAK AYNI ZEVK ISIMIZ ÇOK ZOR NEDEN HERKESI KÜÇÜMSEMEK ? HERKES IMPARATOR BENIMDE SÜRE SORUNUM VAR GENÇLIGIM GIDIYOR ACELEM VAR UZAKTA NELER ARIYORSUN HAYAT BITIYOR ZAMAN DAR KADER OYUNUNA KOYNUNA ALISMADIM DILEGIN BENI UÇURUMA SÜRÜKLEMEK SEN O KALBE YETERINCE YAKISMADIN ACIDAN NEFES ALINCA TASAR YÜREK EBRU GÜNDES 2011 SOZ MUZIK SERDAR ORTAC Düzenleyen burkisor - 12 Mar 2011 Saat 6:27pm |
|
|
|
![]() |
|
ledi15
Senior Member
Kayıt Tarihi: 20 Nov 2010 Şehir: BAKU Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 837 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Jan 2011 Saat 8:20am |
|
COOK GUZEL BISARKI COOK BEYENDM.TESEKKURLER.
|
|
|
BEN COOOK SEVDIM GOZ BEBEGIM,HERNE YASADIYSAN FARK ETMEZ,SIKILIRSAN KAC GEL YANIMA BENDEN SANA ZARAR GELMEZ................
|
|
![]() |
|
Nihanortac
Newbie
Kayıt Tarihi: 11 Mar 2011 Şehir: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Nihanortac
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Mar 2011 Saat 6:18pm |
|
GUZEL SEWDIGIM SANATCIDIR EBRU
|
|
![]() |
|
ortacka
Senior Member
Kayıt Tarihi: 17 Mar 2011 Şehir: BAKI Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Mar 2011 Saat 8:33am |
|
yok ya sarkilarin adi bu ferman ve cumartesi
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |