![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Azerbaycandan_Uyeniz
Senior Member
Kayıt Tarihi: 23 Oct 2009 Şehir: Gence Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 221 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Azerbaycandan_Uyeniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Alıntı Cevapla
Konu: TİK TAK [*YAZ 2010* NEŞELİ CIVIL CIVIL] yeniGönderim Zamanı: 26 Jul 2010 Saat 4:25pm |
|
Sizinle bir tane sarkimi daha paylasiyorum.Bugün yaptim saat 18.16 da.Batmakta olan günes içime vurdu harekete geçirdi adeta.Içime sinen sarkilardan biri oldu.Siz söyle bir bakin bakalim bu sözlerden sarki çikar mi.Ben müzigini zaten yaptim bir de sizin hayal dünyanizdaki bu sözlere yazilmis müzigi bilmek isterim.Eglenceli bir sarki..Bana gore tam bir yaz sarkisi.Enstrumanlar adeta birbirileri ile yarisiyorlar.Ismi de ilginç oldu..Sizleri ”TIK TAK” ile bas-basa birakiyorm…. Hiç gitmesin hayatimdan, Canim onsuz eksik kaliyor, Seni özler Tik tak
diye Herseyi unutup nazini çekmekten, Karsima çikan her aski itmekten, Her gidisinde tekrar bitmekten, Artik yoruluyorum… NAKARATA YÜKSELIS Ne söyleyeyim kaderime, Yeniden döneyim geçmise, Sonunda herseyi bile bile, Yakacak kalbim gore gore, Ah nerede askim diye diye, Dolasmak istemiyorum... NAKARAT Bu yürek o kadar da derin geçmise sahip degil, Bilmedigi bir aska evet demeye hazir degil, Sildi hayatindaki herseyi çoktan unuttu, Ben ne yapsam da biliyorum yüregim suçlu. Söz-Müzik: Asaf |
|
|
Çıldırdım Kendimi Yollara Attım Üzünden,
Aşkın bana tek yararı bu. İnsanlar ayrılıyor hep bu kavga yüzünden, Beni senden koparan da bu. |
|
![]() |
|
SERDAR NERGIZ
Senior Member
Kayıt Tarihi: 03 Jun 2010 Şehir: BAKU Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1759 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı SERDAR NERGIZ
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Jul 2010 Saat 7:47pm |
|
COKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK GUZELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL YUREYINE SAGLIK YINE YAPTIN YAPICAGINI COK BEYENDIM.
|
|
|
OLENE KADAR SERDAR ORTAC.
|
|
![]() |
|
Azerbaycandan_Uyeniz
Senior Member
Kayıt Tarihi: 23 Oct 2009 Şehir: Gence Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 221 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Jul 2010 Saat 9:46am |
|
Tesekkürler nergiz.Hep sizler için yapiliyor bu sarkilar...
|
|
|
Aşkın bana tek yararı bu. İnsanlar ayrılıyor hep bu kavga yüzünden, Beni senden koparan da bu. |
|
![]() |
|
Azerbaycandan_Uyeniz
Senior Member
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Jul 2010 Saat 9:05am |
|
devami olacaktir nergiz emin ol
|
|
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |