![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
fsg_fsg
Senior Member
Kayıt Tarihi: 06 Apr 2010 Şehir: İSTANBUL Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 169 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Konu: hep S E NGönderim Zamanı: 16 Jul 2010 Saat 10:42am |
|
Bu gece SENI düsünmeyecegim. Rüyalarima SENI sokmayacagim. Yildizlara bakip SENIN güzelligini ve SENI ne kadar özledigimi anlatmacagim Uzanip yatagima saatlerce SENI sayiklamayacagim SENIN sevdigin sarkilari bu gece dinlemeyecegim. SENI olmayacaksin karanlik odamda. SENIN hatiralarini Görmeyecegim kaldiracagim resimlerini görmeyecegim Basucumdan kaldiracagim SENIN atkini Bu gece SENLI hiç birsey olmayacak yakinimda Yazilarimda SEN olmayacaksin bu gece SENI anlatmayacagim satir aralarinda SENI yazmayacagim ask kelimeleri yerine SEN olmayacaksin uykumu kasiran Olmayacaksin diyorum da yine SENI yaziyorum yine SEN le baslayip SEN ile bitiyor her cümle Yine SENIN müzik çalisyor fonda Yine SEN kaçiriyorsun uykumu Yine yildizlara bakip SENIN gözlerini düsünüyorum SENI atamiyorum yine içimden Ne yapsamda kurtulsam ki SENDEN Yok yok ben bir sey yazmayayim en iyisi ne zaman kalemi alsam elime SENI yaziyorum çünkü Ben en iyisi soguk yatagima döneyim zaten sabah olmak üzere Teslim edeyim yorgun gözlerimi uykuya, SENI düsünmemeye çalisayim … Ne kadar ugrassamda biliyorum yine SENLI rüyalarla uyuyup yine SENSIZ sabaha uyaniyorum Yine de hep SENIN hayalinle yasiyorum
|
|
|
HAYAL_İ
|
|
![]() |
|
SERDAR NERGIZ
Senior Member
Kayıt Tarihi: 03 Jun 2010 Şehir: BAKU Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1759 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı SERDAR NERGIZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Jul 2010 Saat 11:07am |
|
CNM YAAAAAAAAAAAAAAAA COKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK AMA COKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK GUZEL YUREYINE SAGLIK
|
|
|
OLENE KADAR SERDAR ORTAC.
|
|
![]() |
|
fsg_fsg
Senior Member
Kayıt Tarihi: 06 Apr 2010 Şehir: İSTANBUL Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 169 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Jul 2010 Saat 11:11am |
|
dogdum SEN
büyüdüm SEN
yaslaniyorum yine SEN
sarkilar yazdim hep SEN hep SEN
çik gel artik hernerdeySEN
|
|
|
HAYAL_İ
|
|
![]() |
|
SERDAR NERGIZ
Senior Member
Kayıt Tarihi: 03 Jun 2010 Şehir: BAKU Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1759 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı SERDAR NERGIZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Jul 2010 Saat 11:13am |
|
DEVAMI VARSA YAZSANA GUZEL OLMUS DAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
|
|
OLENE KADAR SERDAR ORTAC.
|
|
![]() |
|
fsg_fsg
Senior Member
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Jul 2010 Saat 11:16am |
|
yok son yazdigim benim degil zaten kiraçin bi sarkisincan yazdim
|
|
|
HAYAL_İ
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |