![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 2345> |
| Yazar | |
bahar serdar sortube
Groupie
Kayıt Tarihi: 19 Feb 2010 Şehir: izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bahar serdar sortube
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Alıntı Cevapla
Konu: İzmir Sor Fan Club Piknik Buluşması;Gönderim Zamanı: 30 Jul 2010 Saat 6:25am |
|
ULYKA CIM NE DUSUNUYORSUNUZ YAA BENCE GLMELISIN COKK PISMAN OLURSUN SONRA DEMEDI DEME TATLIM....
|
|
|
SRDRTC-->BHRKBS NEFES ALDIĞIM SÜRE SENİNİM... İZMİR |
|
![]() |
|
suleem
Moderator
Yönetici Kayıt Tarihi: 10 Oct 2009 Şehir: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 456 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Jul 2010 Saat 10:07am |
Arkadaslar Izmir de uygun bir piknik alani bulunamadigi için bulusmamiz tam anlamiyla bir piknik edasinda olmayacak fakat harika bir ortam olacagindan eminim..
|
|
|
Benim Linkim www.sortv.tv
|
|
![]() |
|
japon
Senior Member
Kayıt Tarihi: 10 Oct 2009 Şehir: İZMİR Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1230 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Jul 2010 Saat 10:27am |
|
tamam tatlim.....elmali kurabiye okey...milyöf borekler okey.....insallah bizim sarida terslik cikarmazsa problem yok geliyorum...anladin sen
|
|
|
SARISININ ADI ESMERIN TADI
|
|
![]() |
|
suleem
Moderator
Yönetici Kayıt Tarihi: 10 Oct 2009 Şehir: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 456 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Jul 2010 Saat 1:48pm |
|
Bulusmaya katilacaklarin adina Serdar Ortaç tarafindan imzali kartpostallar elime ulasti..Sana minnettarim Serdar bize verdigin deger için binlerce kez tesekkür ediyorum..
|
|
|
|
|
![]() |
|
japon
Senior Member
Kayıt Tarihi: 10 Oct 2009 Şehir: İZMİR Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1230 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Jul 2010 Saat 3:34pm |
|
O'na hersey icin binlerce tesekkur ediyoruz........sarkilari icin,konserleri icin,gamzeli gulusu icin.....o bizler icin cok degerli....ince davranisindan dolayida binlerce
|
|
|
|
|
![]() |
|
pollyanna
Newbie
Kayıt Tarihi: 16 Jun 2010 Şehir: izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı pollyanna
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Jul 2010 Saat 12:57pm |
|
Serdara çok tesekkürler...seni seviyoruz iyi ki varsin
|
|
![]() |
|
gamzeliyarim
Senior Member
Kayıt Tarihi: 09 Nov 2009 Şehir: Sivas Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1949 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gamzeliyarim
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Jul 2010 Saat 9:10pm |
|
yaaaa inanmiyorumm çok güzel yaaaa çok sevindim simdi arkadaslarimin adina... vayy bee ...
|
|
|
Yanımda değilsin ama kalbimdesin görmüyorum ama içimdesin benden uzakta ama aklımdasın belki hiç duymuyorsun ama söylüyorum inanki seni çoook seviyorummm
SONUNA KADAR SERDARLII... |
|
![]() |
|
Burcucicis
Groupie
Kayıt Tarihi: 12 Oct 2009 Şehir: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 99 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Burcucicis
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Jul 2010 Saat 10:28pm |
|
IZMIRDEKI FANLAR SIZDEN GÜZEL BI ORGANIZASYON BEKLIYORUZ :))
HEPINIZE IYI EGLENCELER :)) SULE ABLA VE SAHRA MASALLAH IZMIRDEKI PIKNIGIDE KACIRMIYOSUNUZ SIZDE IYI EGLENCELER :)) |
|
|
NeFeS aLDıĞıM SüRecE SeNinLeYiM...."HaYaTıMa GiReN TeK GeRÇeĞimSiN"(Serdar Ortaç)
|
|
![]() |
|
suleem
Moderator
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Aug 2010 Saat 12:02pm |
evet canim izmir süper ama ne yazik ki yalniz geldim sahra ve tugba gelemediler.. |
|
|
|
|
![]() |
|
japon
Senior Member
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Aug 2010 Saat 12:11pm |
|
HOSGELDIN .....GÜZEL IZMIR 'IMIZE....INSALLAH HERSEY COK GÜZEL OLUR....ELIMIZDEN GELDIGINCE AGIRLAMAYA CALISACAGIZ....SIZLER SERDAR ICIN,BIZLERDE SIZIN ICIN ELIMIZDEN GELENI YAPARIZ....
|
|
|
|
|
![]() |
|
mömcük
Newbie
Kayıt Tarihi: 23 Jun 2010 Şehir: izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Aug 2010 Saat 12:17am |
|
cok güzel bir gündü =) herkese tsskr edrim hersey için =)
|
|
![]() |
|
bahar serdar sortube
Groupie
Kayıt Tarihi: 19 Feb 2010 Şehir: izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Aug 2010 Saat 1:23am |
|
EWET COK GUSEL VE HARIKA BIR GUNDU GELEN KATILAN HERKESE TESEKKURLER....... ÖZELLIKLE ANKARA SULE ERYAZ CANIM ARKADASIM VEFEKAR ARKADASIM OKADAR YOGUNLUGUNUN ISININ GUCUNUN ARASINDA BU BULUSMADA BIZI YALNIZ BIRAKMAYIP GELDIGIN ICIN BINLERCE KEZ TESEKKURLER VE SUANDA YOLDASIN UYKUSUZ BI SEKILDEDE INER INMEZ ISINE GIDECEKSIN YAPTIGIN FEDAKARLIK ASLA UNUTULMAZ SEN HARIKASIN.. VE SEVGILI SERDAR ORTAC BIZLERE SENIN SEVGININ MEYVESI OLAN BU GUSEL DOSTLUKLARI KAZANDIRDIGIN ICIN SANADA BINLERCE KEZ TESEKKURLER....
TUM FAN CLUB AILESINE SEVGILER.... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
suleem
Moderator
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Aug 2010 Saat 10:37am |
|
Japon canimsin tesekkür ederim,arkadaslar hersey için binlerce kez tesekkür ederim,harika bir gün geçirdim,samimiyetinizden,sicak kanliliginizdan ve dogalliginizdan ötürü ne kadar tesekkür etsem az kalir,baharcim canim kardesim sana ayrica tesekkür ederim,emeklerine saglik.,hersey mükemmel ötesiydi..
|
|
|
|
|
![]() |
|
emolii
Groupie
Kayıt Tarihi: 05 Jun 2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 93 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Aug 2010 Saat 11:45am |
|
peki sürpriz neydi?
|
|
![]() |
|
mömcük
Newbie
Kayıt Tarihi: 23 Jun 2010 Şehir: izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Aug 2010 Saat 1:32pm |
|
bahar abla sana özel msj gönderemiyorum söyle birsey diyo:'bahar serdar sortube Sinirlandirilmis Mesaj Sayisini Astigi Için Yollanmadi.' bana yardimci olurmusun ?? =)
|
|
![]() |
|
japon
Senior Member
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Aug 2010 Saat 4:05pm |
|
SULECIM RICA EDERIZ...SEN ANKARADAN KALJ GEL MENMUN KALMASAYDIN COK UZULURDUK...ARANIZDA OLAMADIM AMA AKLIM VE KALBIM SIZDEYDI....KOCAMAN BIR AILAYIZ TADINI CIKARALIM......BIZ TESEKKUR EDERIZ....
|
|
|
|
|
![]() |
|
melekserdar
Newbie
Kayıt Tarihi: 14 Oct 2009 Şehir: izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 37 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı melekserdar
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Aug 2010 Saat 6:37pm |
|
Serdar Ortac basta olmak üzere herkeze tesekkr ederm :)) Çok güzel bir gündü
|
|
|
~~ѕєя∂αя σятα¢~~
|
|
![]() |
|
pollyanna
Newbie
Kayıt Tarihi: 16 Jun 2010 Şehir: izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı pollyanna
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Aug 2010 Saat 7:47pm |
|
çok keyifli ve güzel bir gün geçirdik.Sulecim seninle tanistigima çok sevindim.Herkese tesekkürler
|
|
![]() |
|
bahar serdar sortube
Groupie
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Aug 2010 Saat 10:51pm |
|
hersey cok guseldi bende katilimlariniz ve gercek serdar sevgisini ogun paylastiginiz icin...
insallah cok daha gusel organizasyonlarimizda olacak .. hepinizi cok seviyorum iyiki warsiniz.. canim sulemmm kardesligin dostlugun gusellgin yuregin ve varligin icin cok tesekkurler sana... okadar yognluguna herseye ragmen orada bizimle olman takdire sayen bir davranisti yine herzamanki gibi kendine yakisani yaptin iiki warsin... dilerim bu emeklerinin karsiliginda seni hakettigin yerde serdarin officinde en gusel asistani olarak gormek.... |
|
|
|
![]() |
|
bahar serdar sortube
Groupie
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Aug 2010 Saat 10:52pm |
|
MÖMCUK OZEL MSJ KUTUM DOLMUS HEMEN BOSALTIYPRTUM TATLIM... TEKRAR YAZABILIRISN DENEYEBILIRSIN OK...
|
|
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 2345> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |