Serdar Ortaç Fun Club Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > SOR CLUB » GENEL > GENEL
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumİzmir Sor Fan Club Piknik Buluşması;

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2345>
Yazar
Groupie
Groupie
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 80
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı bahar serdar sortube Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İzmir Sor Fan Club Piknik Buluşması;
    Gönderim Zamanı: 30 Jul 2010 Saat 6:25am
ULYKA CIM NE DUSUNUYORSUNUZ YAA BENCE GLMELISIN COKK PISMAN OLURSUN SONRA DEMEDI DEME TATLIM....

SRDRTC-->BHRKBS
NEFES ALDIĞIM SÜRE SENİNİM...
            İZMİR
Yukarı Dön
suleem Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator
Simge
Yönetici

Gönderilenler: 456
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı suleem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Jul 2010 Saat 10:07am
Orjinalini yazan: bahar serdar sortube

burdayim geldim geldimmm :) kusurBAKMAYIN INANKI COK YOGUNN TATLIM...
SIMDIK INCIRALTI SON DURAKTA INIYORSUNUZ 100 METRE GERIYE YURUYORSUNUZ LIDAKI RESTORANT  SAHIL KISMI .. SAAT OGLEDEN SONRA 16.00-17.00 GIBI ORDA OLUNACAK ZATEN OTOBUSTE YADA ARACLA GELIRSENIZ GORURSUNUZ PANKART OLACAK SERDAR ORTAQC PIKNIK BULUSMASI DIYE...
BEN SENI BUGUN AKSMA CEPTEN ARICAM DETAYLI GORUSUCEZ...
BU ARADA KEK BOREK PASTA VS YAPABILIRISNIZ GETIREBILIRSINIZ SENDEN COK UMUTLUYUMM JAPAONUMMMMM LOLClap

Arkadaslar Izmir de uygun bir piknik alani bulunamadigi için bulusmamiz tam anlamiyla bir piknik edasinda olmayacak fakat harika bir ortam olacagindan eminim..
Benim Linkim www.sortv.tv
Yukarı Dön
japon Açılır Kutu Gör
Senior Member
Senior Member

Gönderilenler: 1230
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı japon Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Jul 2010 Saat 10:27am
tamam tatlim.....elmali kurabiye okey...milyöf borekler okey.....insallah bizim sarida terslik cikarmazsa problem yok geliyorum...anladin senLOL
SARISININ ADI ESMERIN TADI
Yukarı Dön
suleem Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator
Simge
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı suleem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Jul 2010 Saat 1:48pm
              Bulusmaya katilacaklarin adina Serdar Ortaç tarafindan imzali kartpostallar elime ulasti..Sana minnettarim Serdar bize verdigin deger için binlerce kez tesekkür ediyorum..
Yukarı Dön
japon Açılır Kutu Gör
Senior Member
Senior Member

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı japon Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Jul 2010 Saat 3:34pm
O'na hersey icin binlerce tesekkur ediyoruz........sarkilari icin,konserleri icin,gamzeli gulusu icin.....o bizler icin cok degerli....ince davranisindan dolayida binlerceClapClapClapClapClapIYI KI VARSIN JAPON ,GAMZELI ,BESTE FABRIKATORU....BIZLER HEP SENINLE KALACAGIZ.....
Yukarı Dön
pollyanna Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie
Simge

Gönderilenler: 15
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı pollyanna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Jul 2010 Saat 12:57pm
Serdara çok tesekkürler...seni seviyoruz iyi ki varsinSmile
Yukarı Dön
gamzeliyarim Açılır Kutu Gör
Senior Member
Senior Member
Simge

Gönderilenler: 1949
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı gamzeliyarim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Jul 2010 Saat 9:10pm
yaaaa inanmiyorumm çok güzel yaaaa çok sevindim simdi arkadaslarimin adina... vayy bee ...
Yanımda değilsin ama kalbimdesin görmüyorum ama içimdesin benden uzakta ama aklımdasın belki hiç duymuyorsun ama söylüyorum inanki seni çoook seviyorummm
SONUNA KADAR SERDARLII...
Yukarı Dön
Burcucicis Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie
Simge

Gönderilenler: 99
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Burcucicis Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Jul 2010 Saat 10:28pm
 IZMIRDEKI FANLAR SIZDEN GÜZEL BI ORGANIZASYON BEKLIYORUZ :))
HEPINIZE IYI EGLENCELER :))
SULE ABLA VE SAHRA MASALLAH IZMIRDEKI PIKNIGIDE KACIRMIYOSUNUZ SIZDE IYI EGLENCELER :))
NeFeS aLDıĞıM SüRecE SeNinLeYiM...."HaYaTıMa GiReN TeK GeRÇeĞimSiN"(Serdar Ortaç)
Yukarı Dön
suleem Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator
Simge
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı suleem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Aug 2010 Saat 12:02pm
Orjinalini yazan: Burcucicis

IZMIRDEKI FANLAR SIZDEN GÜZEL BI ORGANIZASYON BEKLIYORUZ :))
HEPINIZE IYI EGLENCELER :))
SULE ABLA VE SAHRA MASALLAH IZMIRDEKI PIKNIGIDE KACIRMIYOSUNUZ SIZDE IYI EGLENCELER :))

evet canim izmir süper ama ne yazik ki yalniz geldim sahra ve tugba gelemediler..
Yukarı Dön
japon Açılır Kutu Gör
Senior Member
Senior Member

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı japon Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Aug 2010 Saat 12:11pm
HOSGELDIN .....GÜZEL IZMIR 'IMIZE....INSALLAH HERSEY COK GÜZEL OLUR....ELIMIZDEN GELDIGINCE AGIRLAMAYA CALISACAGIZ....SIZLER SERDAR ICIN,BIZLERDE SIZIN ICIN ELIMIZDEN GELENI YAPARIZ....Smile
Yukarı Dön
mömcük Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie
Simge

Gönderilenler: 6
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı mömcük Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Aug 2010 Saat 12:17am
cok güzel bir gündü =) herkese tsskr edrim hersey için =) 
Yukarı Dön
bahar serdar sortube Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı bahar serdar sortube Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Aug 2010 Saat 1:23am
EWET COK GUSEL VE HARIKA BIR GUNDU GELEN KATILAN HERKESE TESEKKURLER....... ÖZELLIKLE ANKARA SULE ERYAZ CANIM ARKADASIM VEFEKAR ARKADASIM OKADAR YOGUNLUGUNUN ISININ GUCUNUN ARASINDA BU BULUSMADA BIZI YALNIZ BIRAKMAYIP GELDIGIN ICIN BINLERCE KEZ TESEKKURLER VE SUANDA YOLDASIN UYKUSUZ BI SEKILDEDE INER INMEZ ISINE GIDECEKSIN YAPTIGIN FEDAKARLIK ASLA UNUTULMAZ SEN HARIKASIN.. VE SEVGILI SERDAR ORTAC BIZLERE SENIN SEVGININ MEYVESI OLAN BU GUSEL DOSTLUKLARI KAZANDIRDIGIN ICIN SANADA BINLERCE KEZ TESEKKURLER....
TUM FAN CLUB AILESINE SEVGILER....ClapWink

SRDRTC-->BHRKBS
            İZMİR
Yukarı Dön
suleem Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator
Simge
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı suleem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Aug 2010 Saat 10:37am
Japon canimsin tesekkür ederim,arkadaslar hersey için binlerce kez tesekkür ederim,harika bir gün geçirdim,samimiyetinizden,sicak kanliliginizdan ve dogalliginizdan ötürü ne kadar tesekkür etsem az kalir,baharcim canim kardesim sana ayrica tesekkür ederim,emeklerine saglik.,hersey mükemmel ötesiydi..
Yukarı Dön
emolii Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie

Gönderilenler: 93
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı emolii Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Aug 2010 Saat 11:45am
peki sürpriz neydi?
Yukarı Dön
mömcük Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie
Simge

Gönderilenler: 6
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı mömcük Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Aug 2010 Saat 1:32pm
bahar abla sana özel msj gönderemiyorum söyle birsey diyo:'bahar serdar sortube Sinirlandirilmis Mesaj Sayisini Astigi Için Yollanmadi.'  bana yardimci olurmusun ?? =)
Yukarı Dön
japon Açılır Kutu Gör
Senior Member
Senior Member

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı japon Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Aug 2010 Saat 4:05pm
SULECIM RICA EDERIZ...SEN ANKARADAN KALJ GEL MENMUN KALMASAYDIN COK UZULURDUK...ARANIZDA OLAMADIM AMA AKLIM VE KALBIM SIZDEYDI....KOCAMAN BIR AILAYIZ TADINI CIKARALIM......BIZ TESEKKUR EDERIZ....
Yukarı Dön
melekserdar Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie
Simge

Gönderilenler: 37
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı melekserdar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Aug 2010 Saat 6:37pm
Serdar Ortac basta olmak üzere herkeze tesekkr ederm :)) Çok güzel bir gündü Smile
~~ѕєя∂αя σятα¢~~   
Yukarı Dön
pollyanna Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie
Simge

Gönderilenler: 15
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı pollyanna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Aug 2010 Saat 7:47pm
çok keyifli ve güzel bir gün geçirdik.Sulecim seninle tanistigima çok sevindim.Herkese tesekkürlerSmile
Yukarı Dön
Groupie
Groupie
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı bahar serdar sortube Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Aug 2010 Saat 10:51pm
hersey cok guseldi bende katilimlariniz ve gercek serdar sevgisini ogun paylastiginiz icin...
insallah cok daha gusel organizasyonlarimizda olacak .. hepinizi cok seviyorum iyiki warsiniz..
canim sulemmm kardesligin dostlugun gusellgin yuregin ve varligin icin cok tesekkurler sana...
okadar yognluguna herseye ragmen orada bizimle olman takdire sayen bir davranisti yine herzamanki gibi kendine yakisani yaptin iiki warsin...
dilerim bu emeklerinin karsiliginda seni hakettigin yerde serdarin officinde en gusel asistani olarak gormek....

SRDRTC-->BHRKBS
            İZMİR
Yukarı Dön
Groupie
Groupie
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı bahar serdar sortube Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Aug 2010 Saat 10:52pm
MÖMCUK OZEL MSJ KUTUM DOLMUS HEMEN BOSALTIYPRTUM TATLIM... TEKRAR YAZABILIRISN DENEYEBILIRSIN OK...Thumbs Up

SRDRTC-->BHRKBS
            İZMİR
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2345>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.63 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2009 Web Wiz