![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12345> |
| Yazar | |
artes2003
Newbie
Kayıt Tarihi: 20 Jul 2010 Şehir: KARŞIYAKA/İZMİR Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı artes2003
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Alıntı Cevapla
Konu: İzmir Sor Fan Club Piknik Buluşması;Gönderim Zamanı: 25 Jul 2010 Saat 12:39am |
|
KAANCIM SENDE SOYADINI BELIRTIRSEN COK SEVINIRIM.
|
|
![]() |
|
bahar serdar sortube
Groupie
Kayıt Tarihi: 19 Feb 2010 Şehir: izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bahar serdar sortube
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Jul 2010 Saat 12:50am |
|
arkadaslar herkes isimlerini soyadlarini lutfen belirttsin piknige katilacak olan arkadaslar yaninizda gelecek olan arkadaslarinda isimlerini belirtirseniz sevinirim..
önemli...!!!!!!!!!!!!!!!
yer ve detayli bilgi kesin olarak yarin sizlere sunulacaktir..
bilgilerinize..
bahar...
|
|
|
SRDRTC-->BHRKBS NEFES ALDIĞIM SÜRE SENİNİM... İZMİR |
|
![]() |
|
Kaan35
Groupie
Kayıt Tarihi: 26 Apr 2010 Şehir: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 86 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Jul 2010 Saat 2:22pm |
|
Kaan Burak SENER
|
|
|
Sαbαђtαη ακşαмα яαкıγα giяiр biя uçtαη çıκмακ lαzıм!!!
|
|
![]() |
|
bahar serdar sortube
Groupie
Kayıt Tarihi: 19 Feb 2010 Şehir: izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Jul 2010 Saat 6:39pm |
|
ARKADASLAR YARIN ÖGLENE KADAR SON KEZ KESIN OLARAK PIKNIGE GELECEK OLAN ARKADASLAR ISIMLERINI YAZDIRSIN LUTFEN .. HERKESIN ONEMLE RICASINA......
|
|
|
|
![]() |
|
bahar serdar sortube
Groupie
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Jul 2010 Saat 11:15pm |
|
ARKADASLAR 1 AGUSTOS SOR FAN CLUB PIKNIK ORGANIZASYONU YERI INCIRALTI NDA DENIZE SIFIR ALANDA YAPILACAKTIR.. INCIRALTI SON DURAKTA TOPLANILACAKTIR..
ORADA MANGALI BIZE HAZIR YAKACAKLAR GARSON OLACAK OZEL OLARAK BIZIMLE ILGILENECEKTIR VE BUGUN GORUSTUM BIZLERE COK OZEL MENU VE OZEL FIYAT UYGULADILAR GENIS VE DENIZE SIFIR ALANI SOR FAN CLUB ADINA OZEL MASA VE SANDALYELERLE SAMDAMLARLA HAZIRLAYIP COK GUSEL BI OKADARDA OZEL BIR YER HAZIRLANACAK . RESIMDE GORECEGINIZ MASA YUVARLAKTIR FAKAT BIZE YAPILACAK OLAN MASA ''U'' SEKLINDE OLUP HERKES DENIZE SIFIR SEKILDE OTURACAKTIR... 2 CESIT MENU SUNULDU MENU 1: BALIK MENÜ- 400GR BALIK( LEVREK YADA CUPRAVS) SALATA ( BUYUK VE COK CESITLI SALATA) ARA SICAK ( KALAMAR MEZE) MESRUBAT - 35 TL MENÜ 2: ET MENÜ: IZGARA KÖFTE TAVUK SIS TAVUK KANAT -ARA SICAK SIGARA BÖREGI 5CESIT MEZE-ORDÖV - SALATA - MESRUBAT 35 TL ARKADASLAR EGER ALKOL ALMAK ISTEYEN OLURSA EKSTRA OLARAK FARKINI KENDISI ODEYECEKTIR. FIYATLARDA INAN COK PAZARLIK YAPILDI VE DIGER YERLERE GORE COK COK UYGUN HALE GETIRDIM .. VE EN ONEMLISIDE FAN CLUB AILESI OLARAK BIRLIKTE COK GUSEL SEKILDE VAKIT GECIRMEK VE COK COK OZEL VE GELECEGINZE DEGECEK SUPRIZLERLE BULUSMAK... YERIN RESIMLERINI ATICAM ARKADASLAR . ANCAK GELMEK ISYTEYENLER ISIMLERINI TEKRAR BURDAKI DURUMA GORE TEKRAR BANA YAZDIRSIN CEPTEN FACETEN BURADAN MUHAKKAK ULASSINLAR EN SON GUN YARIN AKSAMDIR BILGILERINIZE... HERKESIN KATILIMINIZI BEKLIYORUZ KENDINIZDEN BISIYLER GETIREBILIRSINIZ ISTEGINIZE BAGLI. ARTIK SOR FAN CLUB ADINADA PASTA YAPACAKLAR VE TUM GUN SERDAR ORTAÇ MUZIKLERI CALACAKLARDIR BILGLERINIZE... |
|
|
|
![]() |
|
melekserdar
Newbie
Kayıt Tarihi: 14 Oct 2009 Şehir: izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 37 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı melekserdar
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Jul 2010 Saat 11:41pm |
|
Ne güzelmis Biz kesin geliyoruz funda varol tugce varol :))
|
|
|
~~ѕєя∂αя σятα¢~~
|
|
![]() |
|
bahar serdar sortube
Groupie
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Jul 2010 Saat 12:14am |
|
ok cnm... yaziyorum...hemen...
|
|
|
|
![]() |
|
japon
Senior Member
Kayıt Tarihi: 10 Oct 2009 Şehir: İZMİR Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1230 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Jul 2010 Saat 2:52pm |
|
haydi arkadaslar....nerdesiniz...son 5gün...cok güzel bir gün olacak insallah....inciralti sahili ve sakin olusu ile huzur veren bir mekan.....gidenler mutlaka vardir aramizda....ben taaaa....karsidan bostanlidan gelecegim....inanin fiatida makul...fasfood tek kisi aperatif alsak buna yakin ucret oduyoruz....hem bahar güzel organizasyon hazirlamis...servis,pisirme,...hersey mekana ait...
Aysel Kayhan benideeee...ekle canim...
|
|
|
SARISININ ADI ESMERIN TADI
|
|
![]() |
|
artes2003
Newbie
Kayıt Tarihi: 20 Jul 2010 Şehir: KARŞIYAKA/İZMİR Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı artes2003
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Jul 2010 Saat 4:27pm |
|
ARANIZDA BULUNMAKTAN BÜYÜK ZEVK DUYACAGIM.... ÖZDEN ÇALISKAN |
|
![]() |
|
bahar serdar sortube
Groupie
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Jul 2010 Saat 4:49pm |
|
AYSELCIM COK TESEKKUR EDERIM SENDE HARIKASIN CANIM BENIMMM... GELMENE COK SEVINDIMMMM...
SU ANDA PIKNIGE GELEN LISTESI ; TUGCE VAROL FUNDA VAROL AYSEL KAYHAN KAAN BURAK SENER SAHRA ERGENC SULE ERYAZ BAHAR AKBAS ÖZDEN ÇALISKAN SERPIL GÜMÜS ÖZLEM CALISKAN ZAFER CALISKAN GOKCEN ALTINTAS GALIP SARGIN ALI DURAN MEHMET ANIL ÖZINAL ISIMLERINI YAZDIRMAYAN ARKADASLAR LISTEDE ADI OLMAYIPTA GELMEK ISTEYENLER BU AKSAMA KADAR LUTFEN ISIMLERINI YAZDIRSINLAR..!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
pollyanna
Newbie
Kayıt Tarihi: 16 Jun 2010 Şehir: izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı pollyanna
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Jul 2010 Saat 6:14pm |
|
bizde geliyoruz arzu ve aysun güçlü
|
|
![]() |
|
melekserdar
Newbie
Kayıt Tarihi: 14 Oct 2009 Şehir: izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 37 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı melekserdar
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Jul 2010 Saat 6:23pm |
|
Listede ilk biz variz :DD
|
|
|
~~ѕєя∂αя σятα¢~~
|
|
![]() |
|
suleem
Moderator
Yönetici Kayıt Tarihi: 10 Oct 2009 Şehir: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 456 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Jul 2010 Saat 7:37pm |
|
Kesin gelecek olanlar için bu aksam son gün arkadaslar isimlerinizi 22:30 kadar buraya yazmaniz gerekiyor..
|
|
|
Benim Linkim www.sortv.tv
|
|
![]() |
|
SERDAR NERGIZ
Senior Member
Kayıt Tarihi: 03 Jun 2010 Şehir: BAKU Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1759 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı SERDAR NERGIZ
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Jul 2010 Saat 7:43pm |
|
GIDENLERE BOL EGLENCELER BU ARADAPIKNIKDEN SONRA SUPRIZI BIZEDE SOYLERSINIZ SEVENIRIM
|
|
|
OLENE KADAR SERDAR ORTAC.
|
|
![]() |
|
gamzeliyarim
Senior Member
Kayıt Tarihi: 09 Nov 2009 Şehir: Sivas Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1949 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gamzeliyarim
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Jul 2010 Saat 9:55pm |
|
bolllll eglenceler....resimleri çabul verin forma olurmu canlar...
|
|
|
Yanımda değilsin ama kalbimdesin görmüyorum ama içimdesin benden uzakta ama aklımdasın belki hiç duymuyorsun ama söylüyorum inanki seni çoook seviyorummm
SONUNA KADAR SERDARLII... |
|
![]() |
|
suleem
Moderator
Yönetici Kayıt Tarihi: 10 Oct 2009 Şehir: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 456 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Jul 2010 Saat 10:04am |
|
Katilacaklarin Listesi;
TUGCE VAROL
FUNDA VAROL AYSEL KAYHAN KAAN BURAK SENER TUGBA ÖCALAN SAHRA ERGENC
SULE ERYAZ BAHAR AKBAS ÖZDEN ÇALISKAN SERPIL GÜMÜS ÖZLEM CALISKAN ZAFER CALISKAN GOKCEN ALTINTAS GALIP SARGIN ALI DURAN MEHMET ANIL ÖZINAL ARZU GÜÇLÜ AYSUN GÜÇLÜ Düzenleyen suleem - 27 Jul 2010 Saat 10:05am |
|
|
Benim Linkim www.sortv.tv
|
|
![]() |
|
srdnrrr
Newbie
Kayıt Tarihi: 10 Oct 2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Jul 2010 Saat 6:15pm |
|
iyi eglenceler hepinizee
|
|
![]() |
|
ultka
Newbie
Kayıt Tarihi: 10 Oct 2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Jul 2010 Saat 11:44pm |
|
gelsemmi gelmesemmi düsünüyorum :))
|
|
![]() |
|
japon
Senior Member
Kayıt Tarihi: 10 Oct 2009 Şehir: İZMİR Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1230 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Jul 2010 Saat 12:03am |
|
BAHAR'CIM NERDESIN?PAZAR GÜNÜ KACTA ORADA OLACAGIZ,YANIMIZDA BÖREK VS.KESIN GETIREBILIR MIYIZ,YERINDE ISMINI YAZARSAN COK SEVINIRIM..BILIYORUM YOGUNSUN...KOCAMAN OPUYORUM,GORUSMEK UZERE TATLIM..........
|
|
|
SARISININ ADI ESMERIN TADI
|
|
![]() |
|
bahar serdar sortube
Groupie
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Jul 2010 Saat 6:24am |
|
burdayim geldim geldimmm :) kusurBAKMAYIN INANKI COK YOGUNN TATLIM...
SIMDIK INCIRALTI SON DURAKTA INIYORSUNUZ 100 METRE GERIYE YURUYORSUNUZ LIDAKI RESTORANT SAHIL KISMI .. SAAT OGLEDEN SONRA 16.00-17.00 GIBI ORDA OLUNACAK ZATEN OTOBUSTE YADA ARACLA GELIRSENIZ GORURSUNUZ PANKART OLACAK SERDAR ORTAQC PIKNIK BULUSMASI DIYE... BEN SENI BUGUN AKSMA CEPTEN ARICAM DETAYLI GORUSUCEZ... BU ARADA KEK BOREK PASTA VS YAPABILIRISNIZ GETIREBILIRSINIZ SENDEN COK UMUTLUYUMM JAPAONUMMMMM ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12345> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |