Serdar Ortaç Fun Club Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > SOR CLUB » GENEL > GENEL
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumİzmir Sor Fan Club Piknik Buluşması;

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345>
Yazar
Newbie
Newbie
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı artes2003 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İzmir Sor Fan Club Piknik Buluşması;
    Gönderim Zamanı: 25 Jul 2010 Saat 12:39am
KAANCIM SENDE SOYADINI BELIRTIRSEN COK SEVINIRIM.
Yukarı Dön
bahar serdar sortube Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie
Simge

Gönderilenler: 80
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı bahar serdar sortube Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Jul 2010 Saat 12:50am
arkadaslar herkes isimlerini soyadlarini lutfen belirttsin piknige katilacak olan arkadaslar yaninizda gelecek olan arkadaslarinda isimlerini belirtirseniz sevinirim..
önemli...!!!!!!!!!!!!!!!Wink
yer ve detayli bilgi kesin olarak yarin sizlere sunulacaktir..
bilgilerinize..
bahar...

SRDRTC-->BHRKBS
NEFES ALDIĞIM SÜRE SENİNİM...
            İZMİR
Yukarı Dön
Kaan35 Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie
Simge

Gönderilenler: 86
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Kaan35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Jul 2010 Saat 2:22pm
Kaan Burak SENER
Sαbαђtαη ακşαмα яαкıγα giяiр biя uçtαη çıκмακ lαzıм!!!
Yukarı Dön
Groupie
Groupie
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı bahar serdar sortube Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Jul 2010 Saat 6:39pm
ARKADASLAR YARIN ÖGLENE KADAR SON KEZ KESIN OLARAK PIKNIGE GELECEK OLAN ARKADASLAR ISIMLERINI YAZDIRSIN LUTFEN .. HERKESIN ONEMLE RICASINA......

SRDRTC-->BHRKBS
            İZMİR
Yukarı Dön
Groupie
Groupie
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı bahar serdar sortube Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Jul 2010 Saat 11:15pm
ARKADASLAR 1 AGUSTOS SOR FAN CLUB PIKNIK ORGANIZASYONU YERI INCIRALTI NDA DENIZE SIFIR ALANDA YAPILACAKTIR.. INCIRALTI SON DURAKTA TOPLANILACAKTIR..
ORADA MANGALI BIZE HAZIR YAKACAKLAR GARSON OLACAK OZEL OLARAK BIZIMLE ILGILENECEKTIR VE BUGUN GORUSTUM BIZLERE COK OZEL MENU VE OZEL FIYAT UYGULADILAR GENIS VE DENIZE SIFIR ALANI SOR FAN CLUB ADINA OZEL MASA VE SANDALYELERLE SAMDAMLARLA HAZIRLAYIP COK GUSEL BI OKADARDA OZEL BIR YER HAZIRLANACAK . RESIMDE GORECEGINIZ MASA YUVARLAKTIR FAKAT BIZE YAPILACAK OLAN MASA ''U'' SEKLINDE OLUP HERKES DENIZE SIFIR SEKILDE OTURACAKTIR...
2 CESIT MENU SUNULDU
MENU 1: BALIK MENÜ- 400GR BALIK( LEVREK YADA CUPRAVS) SALATA ( BUYUK VE COK CESITLI SALATA) ARA SICAK ( KALAMAR MEZE)
MESRUBAT  - 35 TL

MENÜ 2: ET MENÜ: IZGARA KÖFTE TAVUK SIS TAVUK KANAT -ARA SICAK SIGARA BÖREGI 5CESIT MEZE-ORDÖV - SALATA - MESRUBAT 35 TL
ARKADASLAR EGER ALKOL ALMAK ISTEYEN OLURSA EKSTRA OLARAK FARKINI KENDISI ODEYECEKTIR.
FIYATLARDA INAN COK PAZARLIK YAPILDI VE DIGER YERLERE GORE COK COK UYGUN HALE GETIRDIM ..
VE EN ONEMLISIDE FAN CLUB AILESI OLARAK BIRLIKTE COK GUSEL SEKILDE VAKIT GECIRMEK VE COK COK OZEL  VE GELECEGINZE DEGECEK SUPRIZLERLE BULUSMAK...
YERIN RESIMLERINI ATICAM ARKADASLAR .
ANCAK GELMEK ISYTEYENLER ISIMLERINI TEKRAR BURDAKI DURUMA GORE TEKRAR BANA YAZDIRSIN CEPTEN FACETEN BURADAN MUHAKKAK ULASSINLAR EN SON GUN YARIN AKSAMDIR BILGILERINIZE...
HERKESIN KATILIMINIZI BEKLIYORUZ KENDINIZDEN BISIYLER GETIREBILIRSINIZ ISTEGINIZE BAGLI. ARTIK SOR FAN CLUB ADINADA PASTA YAPACAKLAR VE TUM GUN SERDAR ORTAÇ MUZIKLERI CALACAKLARDIR BILGLERINIZE...

SRDRTC-->BHRKBS
            İZMİR
Yukarı Dön
melekserdar Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie
Simge

Gönderilenler: 37
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı melekserdar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Jul 2010 Saat 11:41pm
Ne güzelmis Biz kesin geliyoruz funda varol tugce varol :))
~~ѕєя∂αя σятα¢~~   
Yukarı Dön
Groupie
Groupie
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı bahar serdar sortube Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Jul 2010 Saat 12:14am
ok cnm... yaziyorum...hemen...

SRDRTC-->BHRKBS
            İZMİR
Yukarı Dön
japon Açılır Kutu Gör
Senior Member
Senior Member

Gönderilenler: 1230
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı japon Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Jul 2010 Saat 2:52pm
haydi arkadaslar....nerdesiniz...son 5gün...cok güzel bir gün olacak insallah....inciralti sahili ve sakin olusu ile huzur veren bir mekan.....gidenler mutlaka vardir aramizda....ben taaaa....karsidan bostanlidan gelecegim....inanin fiatida makul...fasfood tek kisi aperatif alsak buna yakin ucret oduyoruz....hem bahar güzel organizasyon hazirlamis...servis,pisirme,...hersey mekana ait...
Aysel Kayhan benideeee...ekle canim...
SARISININ ADI ESMERIN TADI
Yukarı Dön
artes2003 Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie
Simge

Gönderilenler: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı artes2003 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Jul 2010 Saat 4:27pm

ARANIZDA BULUNMAKTAN BÜYÜK ZEVK DUYACAGIM....

ÖZDEN ÇALISKAN
Yukarı Dön
Groupie
Groupie
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı bahar serdar sortube Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Jul 2010 Saat 4:49pm
AYSELCIM COK TESEKKUR EDERIM SENDE HARIKASIN CANIM BENIMMM... GELMENE COK SEVINDIMMMM...
 SU ANDA PIKNIGE GELEN LISTESI ;

TUGCE VAROL
FUNDA VAROL
AYSEL KAYHAN
KAAN BURAK SENER
SAHRA ERGENC
SULE ERYAZ
BAHAR AKBAS
ÖZDEN ÇALISKAN
SERPIL GÜMÜS
ÖZLEM CALISKAN
ZAFER CALISKAN
GOKCEN ALTINTAS
GALIP SARGIN
ALI DURAN
MEHMET ANIL ÖZINAL
ISIMLERINI YAZDIRMAYAN ARKADASLAR LISTEDE ADI OLMAYIPTA GELMEK ISTEYENLER BU AKSAMA KADAR LUTFEN ISIMLERINI YAZDIRSINLAR..!!!Handshake

SRDRTC-->BHRKBS
            İZMİR
Yukarı Dön
pollyanna Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie
Simge

Gönderilenler: 15
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı pollyanna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Jul 2010 Saat 6:14pm
bizde geliyoruz arzu ve aysun güçlü
Yukarı Dön
melekserdar Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie
Simge

Gönderilenler: 37
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı melekserdar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Jul 2010 Saat 6:23pm
Listede ilk biz variz :DD
~~ѕєя∂αя σятα¢~~   
Yukarı Dön
suleem Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator
Simge
Yönetici

Gönderilenler: 456
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı suleem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Jul 2010 Saat 7:37pm
                            Kesin gelecek olanlar için bu aksam son gün arkadaslar isimlerinizi 22:30 kadar buraya yazmaniz gerekiyor..
Benim Linkim www.sortv.tv
Yukarı Dön
SERDAR NERGIZ Açılır Kutu Gör
Senior Member
Senior Member
Simge

Gönderilenler: 1759
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı SERDAR NERGIZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Jul 2010 Saat 7:43pm
GIDENLERE BOL EGLENCELER BU ARADAPIKNIKDEN SONRA SUPRIZI BIZEDE SOYLERSINIZ SEVENIRIM
OLENE KADAR SERDAR ORTAC.
Yukarı Dön
gamzeliyarim Açılır Kutu Gör
Senior Member
Senior Member
Simge

Gönderilenler: 1949
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı gamzeliyarim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Jul 2010 Saat 9:55pm
bolllll eglenceler....resimleri çabul verin forma olurmu canlar...
Yanımda değilsin ama kalbimdesin görmüyorum ama içimdesin benden uzakta ama aklımdasın belki hiç duymuyorsun ama söylüyorum inanki seni çoook seviyorummm
SONUNA KADAR SERDARLII...
Yukarı Dön
suleem Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator
Simge
Yönetici

Gönderilenler: 456
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı suleem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Jul 2010 Saat 10:04am
Katilacaklarin Listesi;

TUGCE VAROL
FUNDA VAROL
AYSEL KAYHAN
KAAN BURAK SENER
TUGBA ÖCALAN
SAHRA ERGENC
SULE ERYAZ
BAHAR AKBAS
ÖZDEN ÇALISKAN
SERPIL GÜMÜS
ÖZLEM CALISKAN
ZAFER CALISKAN
GOKCEN ALTINTAS
GALIP SARGIN
ALI DURAN
MEHMET ANIL ÖZINAL
ARZU GÜÇLÜ
AYSUN GÜÇLÜ

Düzenleyen suleem - 27 Jul 2010 Saat 10:05am
Benim Linkim www.sortv.tv
Yukarı Dön
srdnrrr Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie

Gönderilenler: 4
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı srdnrrr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Jul 2010 Saat 6:15pm
iyi eglenceler hepinizee Smile
Yukarı Dön
ultka Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie

Gönderilenler: 1
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı ultka Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Jul 2010 Saat 11:44pm
gelsemmi gelmesemmi düsünüyorum :))
Yukarı Dön
japon Açılır Kutu Gör
Senior Member
Senior Member

Gönderilenler: 1230
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı japon Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Jul 2010 Saat 12:03am
BAHAR'CIM NERDESIN?PAZAR GÜNÜ KACTA ORADA OLACAGIZ,YANIMIZDA BÖREK VS.KESIN GETIREBILIR MIYIZ,YERINDE ISMINI YAZARSAN COK SEVINIRIM..BILIYORUM YOGUNSUN...KOCAMAN OPUYORUM,GORUSMEK UZERE TATLIM..........Wink
SARISININ ADI ESMERIN TADI
Yukarı Dön
Groupie
Groupie
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı bahar serdar sortube Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Jul 2010 Saat 6:24am
burdayim geldim geldimmm :) kusurBAKMAYIN INANKI COK YOGUNN TATLIM...
SIMDIK INCIRALTI SON DURAKTA INIYORSUNUZ 100 METRE GERIYE YURUYORSUNUZ LIDAKI RESTORANT  SAHIL KISMI .. SAAT OGLEDEN SONRA 16.00-17.00 GIBI ORDA OLUNACAK ZATEN OTOBUSTE YADA ARACLA GELIRSENIZ GORURSUNUZ PANKART OLACAK SERDAR ORTAQC PIKNIK BULUSMASI DIYE...
BEN SENI BUGUN AKSMA CEPTEN ARICAM DETAYLI GORUSUCEZ...
BU ARADA KEK BOREK PASTA VS YAPABILIRISNIZ GETIREBILIRSINIZ SENDEN COK UMUTLUYUMM JAPAONUMMMMM LOLClap

SRDRTC-->BHRKBS
            İZMİR
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.63 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2009 Web Wiz