Serdar Ortaç Fun Club Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > SOR CLUB » GENEL > GENEL
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumİzmir Sor Fan Club Piknik Buluşması;

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 5>
Yazar
Senior Member
Senior Member
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 1949
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı gamzeliyarim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İzmir Sor Fan Club Piknik Buluşması;
    Gönderim Zamanı: 20 Jul 2010 Saat 12:40pm
ne güzel yaaa.....boll eglenceler.....Ayselim sanada ayrica boll eglenceler...bizim yerimizede eglen ve tanis arkadaslarla olur mu canim..
Yanımda değilsin ama kalbimdesin görmüyorum ama içimdesin benden uzakta ama aklımdasın belki hiç duymuyorsun ama söylüyorum inanki seni çoook seviyorummm
SONUNA KADAR SERDARLII...
Yukarı Dön
Angel1 Açılır Kutu Gör
Senior Member
Senior Member
Simge

Gönderilenler: 1949
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Angel1 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Jul 2010 Saat 1:58pm
keske bu tarihte bende orda olabilseydim ama bana biraz uzak düsüyor......herkese bol eglenceler
Yukarı Dön
japon Açılır Kutu Gör
Senior Member
Senior Member

Gönderilenler: 1230
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı japon Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Jul 2010 Saat 3:45pm
tamam canim insallah guzel bir piknik olacak..........darisi sizlerin basina...ailemiz buyudukce tum sehirler aktif olacak ve organizasyonlar genisleyecektir insallah.........
SARISININ ADI ESMERIN TADI
Yukarı Dön
bahar serdar sortube Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie
Simge

Gönderilenler: 80
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı bahar serdar sortube Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Jul 2010 Saat 11:05pm
ARKADASLAR PIKNIK ILE ILGILI YERI CUMARTESI KESINLESTIRICEM BU ARADA KIMLER GELECEK ISE BANA EN GEC SALI GUNUNE KADAR GERI DONSUN ARKADASLAR ONA GORE ORGANIZYON DAGILIMINI YAPICAM ...
PASTALAR BOREKLER VS VS BILEMIYORUM ARTIK ...

SRDRTC-->BHRKBS
NEFES ALDIĞIM SÜRE SENİNİM...
            İZMİR
Yukarı Dön
melisafunda Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie
Simge

Gönderilenler: 70
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı melisafunda Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Jul 2010 Saat 11:15pm
yeri kesinlestrceksin ama fotosu varsa koysan baksak bizde
sen sözcükleri ölümsüz kılansın..sen umudun,sen aşkın,sen hayatımın adısın...
Yukarı Dön
Groupie
Groupie
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı bahar serdar sortube Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Jul 2010 Saat 11:36pm
CUMA YADA CUMARTESI GIDICEM GITTIGIMDE CEKICEM FOTOLARI OZAMAN BAKARSINIZ CANIM HAFTA ICI CALISTIGIM ICIN AKSAMLARI GEC OLABILIO OYUZDEN CUMARTESI KESIN FOTO ILE DONUCEM SIZE....
YER MUTLAKA GUSEL OLUR ONEMLI OLAN ZATEN FAN CLUB OLARAK BIRLIKTE OLMAK BUYUZDEN GELMEK ISTEYENLER ENKISA ZAMANDA BANA GERI DONSUN ARKADASLAR...

SRDRTC-->BHRKBS
            İZMİR
Yukarı Dön
Kaan35 Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie
Simge

Gönderilenler: 86
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Kaan35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Jul 2010 Saat 12:56am
Kaan Burak Sener
Sαbαђtαη ακşαмα яαкıγα giяiр biя uçtαη çıκмακ lαzıм!!!
Yukarı Dön
Groupie
Groupie
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı bahar serdar sortube Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Jul 2010 Saat 6:22am
arkadaslar bana lutfen en gec cuma aksamina kadar geri donmenizi ve isimlerinizi muhakkak yazdirmanizi istiyorum isim yazdirmaninz cok cok onemli...
izmir fan club piknik org icin kim ne yapacaginida yazarsa seviniriz...
benden mercimekli kofte ..
japon sende kek borek vs vs yapicaksin sanirim Wink

SRDRTC-->BHRKBS
            İZMİR
Yukarı Dön
Groupie
Groupie
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı bahar serdar sortube Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Jul 2010 Saat 6:24am
arkadaslar piknige herkes davetlidirrrrrrrrrrrrr herkesi bekliyoruzzzzzzzzzzzzzz...... :)Clap

SRDRTC-->BHRKBS
            İZMİR
Yukarı Dön
Groupie
Groupie
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı bahar serdar sortube Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Jul 2010 Saat 6:25am
resimler ve yer kesin olarak yarin yayinlanacaktir herkesin bilgisine .....
arkadaslar lutfen isim konusunda dikkat edelim gelmek isteyenler lutfen bana enkisa zamanda isimlerini yazdirsin onemle rica ediyorummmmmmmmm....

SRDRTC-->BHRKBS
            İZMİR
Yukarı Dön
Kaan35 Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Kaan35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Jul 2010 Saat 12:22pm
Abla ben ne yapçam Tongue
Yukarı Dön
melekserdar Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie
Simge

Gönderilenler: 37
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı melekserdar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Jul 2010 Saat 3:20pm
Bahar abla benim annem de ismini yazdir siteye daha onaylanmamis.Annemsiz olmaz Smile
~~ѕєя∂αя σятα¢~~   
Yukarı Dön
japon Açılır Kutu Gör
Senior Member
Senior Member

Gönderilenler: 1230
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı japon Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Jul 2010 Saat 5:15pm
canim elmali kurabiyeler,milfoy borekler,susamli kurabiyeler....benden...e...forumda evli olmak kolay mi?ev hanimi olarak bunlar benden...insallah guzel olacak....suprizlerde olabilir....gorusmek uzere...
SARISININ ADI ESMERIN TADI
Yukarı Dön
Groupie
Groupie
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı bahar serdar sortube Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Jul 2010 Saat 8:49pm
annensiz ben gitmem zaten findik kurudm benimmmmTongue onsuz fan club olurmu bu saatten sonra fanin fani o artik bizim icin...

SRDRTC-->BHRKBS
            İZMİR
Yukarı Dön
Groupie
Groupie
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı bahar serdar sortube Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Jul 2010 Saat 8:50pm
arkadaslar katilimlari alalimmm hadiiiiiii bakalimmm.. kaan sen kac kisi geliosun ablacimmm bana haber verirmisin ona gore isim vericem canimmm

SRDRTC-->BHRKBS
            İZMİR
Yukarı Dön
Groupie
Groupie
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı bahar serdar sortube Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Jul 2010 Saat 8:52pm
kaancim ben yarin piknik alanina gidiyorum gittikten sonra yeri saati sizlere bilgilendircem ve ona gore bulusma yeri ayarlicaz ok ulasim vs hakkinda ok cnm.. gelmicem deme sansin yok bunuda hatirlatayim tekrardan .....
bu arada cift te gelebilirsin HeartLOL

SRDRTC-->BHRKBS
            İZMİR
Yukarı Dön
mömcük Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie
Simge

Gönderilenler: 6
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı mömcük Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Jul 2010 Saat 9:12pm
mehmet anil özinan
Yukarı Dön
Kaan35 Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Kaan35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Jul 2010 Saat 9:16pm
Yok canim gelmemek olmaz merak etme ablaWinkBakalim piyango hangi kiza vurcak Tongue
Yukarı Dön
pollyanna Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie
Simge

Gönderilenler: 15
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı pollyanna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Jul 2010 Saat 11:30am
ben 2 gelecegim. yaprak sarma ve kek benden
Yukarı Dön
artes2003 Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie
Simge

Gönderilenler: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı artes2003 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Jul 2010 Saat 12:38am
ARKADASLAR SIZDEN RICAM RUMUZUN DEGILDE GERCEK ADINIZI SOYADINIZI YANINIZDA GELECEK OLAN KISININDE ADINI BELIRTIRSENIZ COK IYI OLUCAK ONEMLE RICA EDIOYRUM..
YER VE RESIMLER SAAT YARIN KESIN OLARAK SIZLERE BILDIRILECEKTIR.
BILGINIZE.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 5>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.63 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2009 Web Wiz