![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 789 |
| Yazar | |
sorlife.com
Newbie
Kayıt Tarihi: 03 Nov 2009 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
Konu: Serdar Ortaç - 05 - 06 AĞUSTOS - HARBİYE AÇIKHAVAGönderim Zamanı: 07 Aug 2010 Saat 10:03pm |
|
gerçekten mükemmel bir geceydi,çok eglendik... herkese sonsuz tsk.
|
|
|
www.sorlife.com // Serdar Ortaç Yaşam Portalı
|
|
![]() |
|
suzun
Senior Member
Kayıt Tarihi: 13 Oct 2009 Şehir: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 128 |
Gönderim Zamanı: 08 Aug 2010 Saat 3:49am |
|
|
|
![]() |
|
nefes_gold
Senior Member
Kayıt Tarihi: 10 Oct 2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 387 |
Gönderim Zamanı: 08 Aug 2010 Saat 1:46pm |
Açikhava Serdar'a doyamadi
Açikhava doldu tastiPOP müzigin sevilen sanatçisi Serdar Ortaç, önceki aksam Harbiye Açikhava Tiyatrosu’ndaki yaklasik 5 bin hayranina unutulmaz bir gece yasatti. Açikhava’daki ikinci konserinde de basta “Kara Kedi” albümüyle birlikte son albümünden sarkilara yer veren Serdar Ortaç’a, “Kalp Bos” adli sarkisinda Nil Özalp de düet yapti. Ortaç, hareketli parçalariyla herkesi ayaga kaldirirken duygusal parçalariyla romantik rüzgarlar estirdi. Serdar Ortaç, konseri boyunca dansçilariyla çok samimi görüntüler verdi
2.5 saatte 50 sarki söyledi
Serdar Ortaç Harbiye Açikhava'da sahne aldi. 5 bin kisilik mekâni doldurup tasiran sanatçiyi 6 bin kisi izledi. Biletlerin haftalar öncesinden tükendigi konserde yeni albümü "Kara Kedi" ile konserin temposunu zirveye tasiyan Ortaç, sicaklardan da sikâyetçiydi. Dansçi kizlari ile her konserinde oldugu gibi seksi gösterilere imza atan Ortaç "17 yildir sizlerleyim. Demek eski performansimdan bir sey kaybetmemisim ki salonu dolduruyorsunuz. Sizlere 500 sarkinin içinden 100 tane seçtim. 50'sini bugün, 50'sini de yarin seslendirecegim. Kurtlarinizi dökmeye hazir olun" dedi. 2.5 saat sahnede kalan Serdar Ortaç, sarkilariyla kendisini izlemeye gelenleri costurdu. http://www.sabah.com.tr/fotohaber/yasam/haftanin_magazin_turu_374496237057/?tc=235&page=49SERDAR ORTAÇ SAHNEDE SEKSI ROBOTLARLA BIRLIKTE SARKI SÖYLEDI
Harbiye Açikhava Tiyatrosu’ndaki konserinde serdar ortaç, aska duydugu özlemi dile getirdi…
serdar ortaç Harbiye Açikhava Tiyatrosu’ndaki konserinde tam bir sahne sovu sergiledi. Ayakligazete.com’un haberine göre, seksi robotlarla sahneye çikan ve onlarin danslari esliginde sarki söyleyen serdar ortaç, “Hadi Çal” adli sarkisini evde kalanlar için söyledi… “Benim gibi 22 yasina gelip evde kalanlar var” diye espri yapan basarili sarkici, “Bir gün bu ask gelecek ve ve bu sarkiyi birlikte söyleyecegiz. Bir gün ask gelecek ve çalacak kapiyi ve biz de ‘Hadi çal kapimi giderken’ diyecegiz” seklinde konustu… http://www.ayakligazete.com.tr/haber/serdar_ortac_sahnede_seksi_robotlarla_birlikte_sarki_soyledi.htmDANSÇILARIYLA SAHNEDE BÜTÜN OLDU!
![]() Sahnede seksi sov. serdar ortaç, konseri boyunca dansçilariyla çok samimi görüntüler verdi!
Kral TV ve Hitt Prodüksiyon isbirligiyle gerçeklestirilen Kral Harbiye Açikhava Konserleri’nde iki kez sahne alacak olan serdar ortaç, ilk konserini önceki aksamverdi. Hayranlarina görsel bir sölen sunan Ortaç, Harbiye Açikhava’da müzik, dans ve eglence dolu bir gece yasatti. Ünlü sanatçi, sahne performansiyla binlerce kisiyi ayaga kaldirip dans ettirirken duygusal parçalariyla da romantizmrüzgârlari estirdi. Ortaç’in sovunun en çarpici yani ise güzel dansçilariyla yaptigi seksi danslardi. Ortaç’a sahnede eslik eden güzeller bakislarin ilgi odagi oldu. http://www.ayakligazete.com.tr/haber/danscilariyla_sahnede_butun_oldu_.htm |
|
![]() |
|
SERDAR NERGIZ
Senior Member
Kayıt Tarihi: 03 Jun 2010 Şehir: BAKU Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1759 |
Gönderim Zamanı: 08 Aug 2010 Saat 6:33pm |
|
CNM HABER ICIN TSKKKKKKKKKKKKKKKK 5 BINLIK YERDE 6 BIN KISI OLMASI COK IYI BIR HABER CNM
TSKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK |
|
|
OLENE KADAR SERDAR ORTAC.
|
|
![]() |
|
berna__
Newbie
Kayıt Tarihi: 10 Nov 2009 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
Gönderim Zamanı: 08 Aug 2010 Saat 7:48pm |
|
beklentileri her zaman en iyi sekilde karsilayan adam... Harbiye'nin krali... yine müthistin... coskulu,eülence dolu ve iddiali
|
|
|
Belki de Tanrı yanlış insanlar tanımanı, doğru olanı tanıdığında minnettar olasın diye istedi...
|
|
![]() |
|
KANKA
Newbie
Kayıt Tarihi: 01 Aug 2010 Şehir: ANKARA Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 12 |
Gönderim Zamanı: 09 Aug 2010 Saat 12:01am |
|
IKI BUCUK SAATTE 50SARKI...HELAL OLSUN SANA...HERKES BUNU YAPAMAZ..HEM SOYLE,HEM DANS ET...AGZINA SAGLIK
|
|
![]() |
|
canimaminnet
Newbie
Kayıt Tarihi: 30 Jul 2010 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Gönderim Zamanı: 09 Aug 2010 Saat 9:20am |
|
Iki tane hali saha maçi yapsam bu kadar yorulmazdim. Galatasaray tribünüyle birlikte en çok costugum yer Serdar Ortaç konseri.. Çok güzeldi yine, bilete verilen parayi kurusu kurusuna hakeden bir sanatçi. Diger konser veren sanatçilar 2 saatte 3-4 mola verirken bir mola 50 sarkiyla konserini verdi. Ve vokalitst kizinin sesi çok güzel, Kenan Dogulu'nun Sila'sindan sonra bu bayanda müzik sektörüne çok yakisacak diye düsünüyorum. |
|
|
Serdar Ortaç Türk Pop Müziğinde devrim yapmıştır!!
|
|
![]() |
|
se-rav
Groupie
Kayıt Tarihi: 20 Feb 2010 Şehir: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
Gönderim Zamanı: 09 Aug 2010 Saat 9:28am |
|
Sehir disinda oldugum için konserde yoktum(yoksa kaçirmazdim!) ama muhtesem geçtigine eminim,her zaman oldugu gibi.Ne diyebilirim basarilarinin devamini diliyorum sevgili ORTAÇ.
|
|
![]() |
|
ßlue Sky
Groupie
Kayıt Tarihi: 11 Jun 2010 Şehir: İZMİR Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
Gönderim Zamanı: 09 Aug 2010 Saat 11:28am |
|
2.5 saatte 50 sarki söylemek her sanatçinin harci degildir
yine harikasin, yine süpersin ve her zaman her yerde müthissin
Serdar Ortaç , farki bu olsa gerek
seni herzaman sevecegim
hadi çal kapilari nefes aldigimiz süre senin fanlarin olacagiz
IYI KI VARSIN
|
|
I WILL LOVE YOU FOREVER |
|
![]() |
|
TESCO
Newbie
Kayıt Tarihi: 01 Aug 2010 Şehir: ANKARA Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
Gönderim Zamanı: 09 Aug 2010 Saat 3:58pm |
|
HABER ICIN TESEKKURLER..INSALLAH BIZIM ANKARA KONSERIMIZDE BOYLE GECER..SON KONSER OLACAKMIS BU YILKI...HAYDI SERDAR ORTAC SIRA BIZDE...
|
|
![]() |
|
gamzeliyarim
Senior Member
Kayıt Tarihi: 09 Nov 2009 Şehir: Sivas Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1949 |
Gönderim Zamanı: 09 Aug 2010 Saat 4:32pm |
|
alisildik bi durum buu .....Serdar sevgisi oldukça bu kalplerde 5 binlik yere daha kaç kisi sigar yaaa....2.5 satte 50 sarki vay beeee... paylasim için tsk...
|
|
|
Yanımda değilsin ama kalbimdesin görmüyorum ama içimdesin benden uzakta ama aklımdasın belki hiç duymuyorsun ama söylüyorum inanki seni çoook seviyorummm
SONUNA KADAR SERDARLII... |
|
![]() |
|
neseun
Senior Member
Kayıt Tarihi: 10 Oct 2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 133 |
Gönderim Zamanı: 09 Aug 2010 Saat 5:28pm |
|
Ben 50 degil bir sarki söylemesine raziyim yeterki o sahnede birkez daha görebileyim. Ankara bekle beni 9 Ekim'de Serdar hala Eskisehire gelmemis ise kesin oradayim...Seni çok özledim Serdar:) yanlis anlamayin arkadaslar tanismiyoruz sadece sahnede görmeyi özledim....
|
|
![]() |
|
suzun
Senior Member
Kayıt Tarihi: 13 Oct 2009 Şehir: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 128 |
Gönderim Zamanı: 10 Aug 2010 Saat 3:14am |
|
|
|
![]() |
|
emel gün
Newbie
Kayıt Tarihi: 11 Aug 2010 Şehir: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Gönderim Zamanı: 11 Aug 2010 Saat 8:39pm |
|
ben ilk defa Serdar Ortaç konserine gittim rock müzik dinleyicisiyim belki alakasiz oldu ama çok merak ediyordum Serdar Ortaç in sahnesini gerçektende gitmeye degerdi.
|
|
|
hayatı basit yaşayacaksın
|
|
![]() |
|
buSErdar
Newbie
Kayıt Tarihi: 10 Oct 2009 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 30 |
Gönderim Zamanı: 12 Aug 2010 Saat 1:59am |
|
Bu yil Bostanci'da konser olacak mi?Bilgi verirseniz sevinirim.
|
|
|
Ağlama ne olur, yanaklarına güneşler ekeyim. Ağlama!
-Hayır ağlamıyorum. Su gibi gidip su gibi gelsin diye, sevdamı uğurluyorum yalnızca… |
|
![]() |
|
suzun
Senior Member
Gönderim Zamanı: 12 Aug 2010 Saat 11:41pm |
|
|
|
![]() |
|
suzun
Senior Member
Gönderim Zamanı: 14 Aug 2010 Saat 2:17am |
|
|
|
![]() |
|
hayal_e2
Newbie
Kayıt Tarihi: 10 Oct 2009 Şehir: bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
Gönderim Zamanı: 15 Aug 2010 Saat 1:10am |
|
facebookta gerçekten serdar ortaç'in kendisi varmi?? insanlari kandiriyorlar... bi açiklama yaparmisiniz???
|
|
|
aCıMaSı YoK HaYaT aŞaMaSı YoK
KaDeMeSi YoK oNuN iŞi GüCü BeN |
|
![]() |
|
Kamer
Moderator
Yönetici Kayıt Tarihi: 10 Oct 2009 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 119 |
Gönderim Zamanı: 15 Aug 2010 Saat 1:27am |
Bu sayfa Serdar Ortaç'in kendisine ait
|
|
|
HER SEVEN İSİMSİZ BİR KAHRAMANDIR... Ü.YAŞAR OĞUZCAN
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 789 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |