Serdar Ortaç Fun Club Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > SOR CLUB » ÜYE > KENDİNİZİ TANITIN
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyeni uye

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
Newbie
Newbie
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 10
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı orijnal_eso Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: yeni uye
    Gönderim Zamanı: 13 Jun 2010 Saat 5:54pm
 merhaba ben yeni uye  oldum   bu siteye  cunku bende  sizler gibi serdar ortaci cok   ama cok seviyorum   ve  bilmek istedigim  bir kac sey vardi  ve  kime  sormam  gerektigini bilmedigime  gore  sizlere soruyorum   bu siteye  koydugumuz  messajlari  serdar ortac okuyormu   ?  hiç cevap verir  mi ? cunku bir sitede okudum da  diyordu ki serdar ortac fan  clubune  butun  gelen  messajlara  cok onem  verir  ve  hepsini birer  birer okur   ve  zamani varsa  cevap  verir   dogru mu  yani buraya  gelip  messaj atiyo  mu  :$
 ben  fransada  yasiyorum  ve  turkcem  biraz  az onun icin   bu siteye  serdar ortac  giriyo  mu anlayamadim    insallah  sizlerden cevap alirim   ve  daha iyi  anlamama  yardimci olursunuz  ... 

simdiden  tesekkur ediyorum...
S.N
Yukarı Dön
SERDAR NERGIZ Açılır Kutu Gör
Senior Member
Senior Member
Simge

Gönderilenler: 1759
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı SERDAR NERGIZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Jun 2010 Saat 6:33pm
HOS GELDIN BENDE BILMIYORUM AMA SULE BILIR.YENI UYELER GELDIYINDE BEN MUTLU OLUYORUM CUNKI SERDARI SEVENLER  COGALIYOR.Sleepy
OLENE KADAR SERDAR ORTAC.
Yukarı Dön
Kamer Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator
Simge
Yönetici

Gönderilenler: 119
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Kamer Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Jun 2010 Saat 8:07pm
 evet zaman zaman yaziyor
HER SEVEN İSİMSİZ BİR KAHRAMANDIR... Ü.YAŞAR OĞUZCAN
Yukarı Dön
orijnal_eso Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı orijnal_eso Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Jun 2010 Saat 11:29am
cok sevindim  ozaman   birden bire  serdara  daha yakin  hissediyorum  kendimi  :)  gecen  yaz  7 agustosta   jade beach club de  konseri vardi  ilk  kes  onu gorebildim
  ben onu gordum de o beni  gordumu  acaba ??  okadar cok mutluydum  ki  baya  bi aglamistim  ve ozamandan beri   msn adresini  falan arastirdim varmi yok mu diye  ama   herkez   sahte   adresler yapip  serdar diye   konusuyo  
 bende dedim  bu siteye  uye  olsam  belkide bir  gun   konusurum :$ belki  cok hayal  ediyorum  diyeceksiniz  ama   cok seviyorum  onu  napabilirim he  bide  sormak istiyordum      serdar ortac fransada yani  pariste  falan  konser yapiyo mu  cunku ben  hiç  duymadum buralarda  oldugunu yoksa hemen  giderdim :)   aranizdan biri  biliyorsa   banada  bildirse cok  sevinirim  Sleepy

S.N
Yukarı Dön
aynur Açılır Kutu Gör
Senior Member
Senior Member
Simge

Gönderilenler: 1248
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı aynur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Jun 2010 Saat 1:07pm
hosgeldin bitanem
son nefesime kadar:SERDAR ORTAÇ
Yukarı Dön
nihann Açılır Kutu Gör
Senior Member
Senior Member
Simge

Gönderilenler: 454
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı nihann Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Jun 2010 Saat 1:17pm
hosgeldinnn.. ::D:D
“ÖLÜM” Gaz Pedalına Basan Ayakta “HAYAT” Direksiyonu Tutan Kollardadır.Bunu Eğlencesi İse Ölümüne Basıp Hayata Tutunmaktır.
Yukarı Dön
Newbie
Newbie
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı orijnal_eso Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Jun 2010 Saat 2:03pm
hos bulduk :)
S.N
Yukarı Dön
pln09 Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie
Simge

Gönderilenler: 5
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı pln09 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Jul 2010 Saat 8:31pm
9 temmuz tarihindede kusadasi miracle beach clubte konseri war.ilgilenirsen eger:)
PLN09
Yukarı Dön
melisasor Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie
Simge

Gönderilenler: 12
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı melisasor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Jul 2010 Saat 4:34pm
bende daha yeniyim ama aramiza hosgeldin :))
iki nota bi besteyim
Yukarı Dön
ßlue Sky Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie
Simge

Gönderilenler: 64
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı ßlue Sky Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Jul 2010 Saat 7:59pm
hos geldin sule aramiza Big smile

I WILL LOVE YOU FOREVER
Yukarı Dön
suleem Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator
Simge
Yönetici

Gönderilenler: 456
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı suleem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Jul 2010 Saat 10:45am
Ailemize hosgeldin,daima aktif olman dilegiyle..
Benim Linkim www.sortv.tv
Yukarı Dön
yase Açılır Kutu Gör
Senior Member
Senior Member
Simge

Gönderilenler: 728
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı yase Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Jul 2010 Saat 11:27am
aileye hosgeldin canim:) bende gördügümü sandiydim bir keresinde adama sarildim sen kimligine bak ben artik öle yapcamLOL
Bu maskenin altında etten daha fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var -Ve fikirler kurşun geçirmez... _V For Vendetta_
Yukarı Dön
japon Açılır Kutu Gör
Senior Member
Senior Member

Gönderilenler: 1230
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı japon Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Jul 2010 Saat 6:10pm
hosgeldin aramiza....tabiki hepimiz onunla konusmak istiyoruz........inan hayal olarak kalmayacak bu dusuncemiz...birgun karsilasacagiz................keyifli sohbetler.........
SARISININ ADI ESMERIN TADI
Yukarı Dön
SERDAR NERGIZ Açılır Kutu Gör
Senior Member
Senior Member
Simge

Gönderilenler: 1759
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı SERDAR NERGIZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Jul 2010 Saat 6:14pm
ARAMIZA HOSGELDINNNNNNNNNNNNNNNNNN..........INS KONUSURUZUnhappy
OLENE KADAR SERDAR ORTAC.
Yukarı Dön
burkisor Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie
Simge

Gönderilenler: 38
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı burkisor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Jul 2010 Saat 6:29pm
hosgeldinnnnnn aramizaaa
İnsan, unutur üzenleri,
Allah unutur mu hiç?
Hain, perişan gönüllere ilacım
Beni sende iç.
Yukarı Dön
gamzeliyarim Açılır Kutu Gör
Senior Member
Senior Member
Simge

Gönderilenler: 1949
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı gamzeliyarim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Jul 2010 Saat 6:57pm
ailemize hosgeldin...
Yanımda değilsin ama kalbimdesin görmüyorum ama içimdesin benden uzakta ama aklımdasın belki hiç duymuyorsun ama söylüyorum inanki seni çoook seviyorummm
SONUNA KADAR SERDARLII...
Yukarı Dön
Newbie
Newbie
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı orijnal_eso Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Jul 2010 Saat 7:05pm
hos bulduk    herkeze :)  BEN  UMIDIMI  KESMEM  DAHA  COK  GORECEM  SERDARI  BIR SABRETTIM  6 SENE SONRA  GORDUM ARTIK  COK SABIRLI INSAN  OLDUM YINE  SABREDERIM   VE  SONUNDA  YINE  KAVUSURUM ...

HAYALI  BILE  GUZEL :)
S.N
Yukarı Dön
Onbir Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie
Simge

Gönderilenler: 14
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Onbir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Jul 2010 Saat 10:56pm
mrbalr hrkesee
S E R D A R   O R T A Ç
Yukarı Dön
emolii Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie

Gönderilenler: 93
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı emolii Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Jul 2010 Saat 7:02pm
nolacak bu bizdeki serdari görme hayali yaf Question  ya görmeden ölüp gidersek LOL
Yukarı Dön
emolii Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie

Gönderilenler: 93
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı emolii Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Jul 2010 Saat 7:03pm
yani görme derken yanlis anlamayin konserde fln degil yüz yüze Tongue  heralde dünyanin en imkansiz hayali Shocked
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.63 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2009 Web Wiz