Serdar Ortaç Fun Club Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > SOR CLUB » GENEL > KONSERLER
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

30 Temmuz - BURSA - bonus card

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 10>
Yazar
Newbie
Newbie
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 1
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı drn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 30 Temmuz - BURSA - bonus card
    Gönderim Zamanı: 09 Jun 2010 Saat 3:31pm
YA ARKADASLAR BEN bugun tayyareyi aradim da fiyat ögrenmek için fiyatlar 30 40 50 60 70 75 dedi nakitte de bu fiyatlar dedi yani bonus card olmadan da bu fiyatlardan alabilinoms kadin biraz savar gibi soledi de bilen var mi
Yukarı Dön
ozzlem Açılır Kutu Gör
Senior Member
Senior Member
Simge

Gönderilenler: 178
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı ozzlem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Jun 2010 Saat 6:44pm

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.biletix.com%2Fevent.htm%3Fid%3DLKSR1%26pr%3DBK&h=3b71b
1 Kategori: 68,00 TL
2. Kategori: 57,50 TL
3. Kategori: 47,00 TL
4. Kategori: 36,00 TL

Istersen bu linktende bakabilirsin :)

lılı.ıl.lı.. Serdar Ortaç ..ıl.lı.ılıl
Yukarı Dön
BUKETT Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie
Simge

Gönderilenler: 29
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı BUKETT Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Jun 2010 Saat 10:01pm
Orjinalini yazan: bahar serdar sortube

buketcim izmire gel beklerizzz:)))

tskler ama tarihlerim uymuyo benim ben almanyadan geliyorum türkiye bu sene izine izmir konsere yetisemiyomm Smile
Dokunmsam ağlar mısın
Düşünüp o yılları
Bir dokun bin ah işittim senden
Bu kadar kolay mıydı vazgeçmek benden
Yukarı Dön
efsane85 Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie
Simge

Gönderilenler: 22
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı efsane85 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Jun 2010 Saat 5:50pm
ALLAHIMIN IZNIYLE insallah bu sefer izleyebilecegim konserini biletleri çok saglam sakladim 30 temmuz içinSmile
kaderimde varsan tanırım seni....
kısmetimde varsan yaşarım seni....

Yukarı Dön
ozzlem Açılır Kutu Gör
Senior Member
Senior Member
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı ozzlem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Jun 2010 Saat 11:25am
Hep beraber izliycez insallahhhhh (((:
Konser günü bi fan bulusmasi yapip tanisma firsatimiz da olur insallah.. :))))) 
Wink
Yukarı Dön
busssra Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie

Gönderilenler: 64
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı busssra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Jun 2010 Saat 4:04am
inss özooo :))
Yukarı Dön
darkgreen Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie

Gönderilenler: 1
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı darkgreen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Jun 2010 Saat 1:39am
ya bu konser kesin olck mi iptal fln olmadi dimi
Yukarı Dön
ozzlem Açılır Kutu Gör
Senior Member
Senior Member
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı ozzlem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Jun 2010 Saat 9:52am
Kesin olucak 30 Temmuz Cuma günü..
Yukarı Dön
SERDAR NERGIZ Açılır Kutu Gör
Senior Member
Senior Member
Simge

Gönderilenler: 1759
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı SERDAR NERGIZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Jun 2010 Saat 12:56pm
NE KADARDA SANSLISINIZ.ASLINDA BENDE ORDA OLSAM GELIRDIM MALESEF ORDA DIYILIM SIZE IYI  EYLENCELER.SIZDEN 1 SEY ISTIYORUM FORAF CEKE BILIRMISINIZ?Disapprove
OLENE KADAR SERDAR ORTAC.
Yukarı Dön
efsane85 Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı efsane85 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Jun 2010 Saat 6:22pm
canim benim üzülme bende kismet olursa ilk defa gidebilecegim konserine daha öncede çok istedim ama olmadi malesef bak bu seferde ertelendi ALLAHIM izin verirde nasip olur bu sefer insallah valla su 30 temmuz cuma gecesi konserden gelene kadarda rahatlayamayacagimSmile

Yukarı Dön
ozzlem Açılır Kutu Gör
Senior Member
Senior Member
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı ozzlem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Jun 2010 Saat 10:01pm
Fotograf çekmemize izin verilirse tabiki de çekicez canimm ama sen üzülme nolur elbet bi gün sende görüceksiiin :)
Yukarı Dön
efsane85 Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı efsane85 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Jun 2010 Saat 5:10pm
çaktirmadan çekeriz özlemcimBig smile

Yukarı Dön
SERDAR NERGIZ Açılır Kutu Gör
Senior Member
Senior Member
Simge

Gönderilenler: 1759
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı SERDAR NERGIZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Jun 2010 Saat 7:00pm
INS BENDE 1 GUN SERDAR KONSERINE GIDERIM.OZZLEM,EFSANE 85 SIMDIDEN COKKKKKKKKKKKKKKK AMA COKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK SAGOLUN.AMA BEN ORDA OLSAM PANKART ACARIM VE SOYLE BI SEY YAZARIM "FOTORAF CEKMEMIZE IZIN VERSENE " TABIKI BEN ORDA OLSAM YAPARDIM.Sleepy
OLENE KADAR SERDAR ORTAC.
Yukarı Dön
ozzlem Açılır Kutu Gör
Senior Member
Senior Member
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı ozzlem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Jun 2010 Saat 3:56pm

KONSERE GELICEK ARKADASLAR KONSER TARIHINE UZUN BIR SÜRE OLMASINA RAGMEN ORGANIZASYONU SIMDIDEN AYARLASAK ÇOK IYI OLUR SON ZAMANA BIRAKIP BOSLAMAMALIYIZ BENCE ZATEN OKULLAR TATIL OLDU HERKESE ULASAMAYADABILIRIZ O YÜZDEN SIMDIDEN BISEYLER DÜSÜNMEYE BASLASAK ÇOK IYI OLUCAK..

Yukarı Dön
gisem Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie

Gönderilenler: 83
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı gisem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Jun 2010 Saat 10:13pm
daha çok vaR:S özlem o gün yaklasinCa ayarlaniR zaten
30 temmuz gelsin çok özledim onuuuu:/
NEFESİM
Yukarı Dön
burjuwa Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie

Gönderilenler: 50
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı burjuwa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Jun 2010 Saat 11:07pm
Bencede bir an önce gelmeliii :)
Ama hazirlik konusunda bn sze uyarim arkadaslar farketmez ..
Yukarı Dön
Pinar Kaya Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie
Simge

Gönderilenler: 20
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Pinar Kaya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Jun 2010 Saat 12:51pm

30 Temmuz gelsn artk yha çok heycanliyim... çok uzun bi zaman varms gibi duruyo çabuk gelsn noollur..

Yukarı Dön
gisem Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie

Gönderilenler: 83
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı gisem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Jun 2010 Saat 9:02pm
haLa 30 temmuza çok vaR ve simdi dahada özLem duuyorum onA.. daha çbk gelsin istiyorum daha erken...
NEFESİM
Yukarı Dön
karakedi<3 Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie
Simge

Gönderilenler: 41
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı karakedi<3 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Jun 2010 Saat 10:53am
sabirsizlikla 30 temmuz u bekliyorum Smile biran önce serdar ortaç i görmek istiyorummm Smile
Yukarı Dön
BUKETT Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie
Simge

Gönderilenler: 29
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı BUKETT Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Jun 2010 Saat 4:18pm
bende heycanla bekliyorum cok heycanliyim biran önce bitsin okulumda geliiiyim yaa TongueTongue
Dokunmsam ağlar mısın
Düşünüp o yılları
Bir dokun bin ah işittim senden
Bu kadar kolay mıydı vazgeçmek benden
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 10>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.63 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2009 Web Wiz