Serdar Ortaç Fun Club Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > SOR CLUB » GENEL > KONSERLER
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

30 Temmuz - BURSA - bonus card

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 8910
Yazar
Newbie
Newbie

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 36
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı murataman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 30 Temmuz - BURSA - bonus card
    Gönderim Zamanı: 31 Jul 2010 Saat 2:00am
sesim gitti ama deger serdara...
Yukarı Dön
d.burcu.a Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie
Simge

Gönderilenler: 84
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı d.burcu.a Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Jul 2010 Saat 2:04am
Clapne gzl.darisi bizeeeeeeeeeeeee.offfffffffffffffff çok beklicez.
Yukarı Dön
hayal_e2 Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie

Gönderilenler: 9
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı hayal_e2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Jul 2010 Saat 10:55am
yok bu böyle olmuycak sen benim ölüm sebebim olucaksin gözümü açiyorum sen kapiyorum sen sana dokunmak istiyorum nefes alamiyorum artik aci çekiyorum neden? sen kimsin nesin ömrümü yedin bitirdin beni 15 yildir seninle yatip seninle kalkiyorum dün aksam bursa konserindeydim ilk defa gördüm daha seni biliyomusun! ama hiç bi fark yok hayalimde yasattigim serdarla aynisin okadar kazimisimki beynime sanki hergün seninleyim gibi geldi sana bakinca :) sende beni gördün defalarca baktin gözlerimin içine çok istedim sarilmak sana dokunmak ama ben kimimki? yanina bile yaklasamadim keske hala tornaci olsaydinda yanindada ben olsaydim.... içindeki serdari tanimak istiyorum ben onu çok merak ediyorum serdar ortaç'in degil serdar'in yaninda olmak istiyorum! IMKANSIZ diolar!!! ewt haklilar imkansiz, kendimi kandirmaya gerek yok dimi beni tükettigini hissediyorum, aci çekmekten midem bulaniyo dayanamiyorum bazen agliyorum agliyorum agliyorum....... en azindan benim varligimdan haberdar ol istedim nolur tek bir kelimede olsa yanimda oldugunu hissedeyim bi cevap ver nolur......
aCıMaSı YoK HaYaT aŞaMaSı YoK
KaDeMeSi YoK oNuN iŞi GüCü BeN
Yukarı Dön
burjuwa Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie

Gönderilenler: 50
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı burjuwa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Aug 2010 Saat 4:58pm
fan rezildi fatih abi sana hiç bisey diyemiyorum rezil ettin bizi senden böyle bisi beklemezdik ... konser harikaydi serdara tekrar tesekkürlerimi sunuyorum ...
Yukarı Dön
ozzlem Açılır Kutu Gör
Senior Member
Senior Member
Simge

Gönderilenler: 178
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı ozzlem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Aug 2010 Saat 5:46pm
Orjinalini yazan: burjuwa

fan rezildi fatih abi sana hiç bisey diyemiyorum rezil ettin bizi senden böyle bisi beklemezdik ... konser harikaydi serdara tekrar tesekkürlerimi sunuyorum ...
tatlim fatih abinin hiç bi suçu yok kiiii :(
               lılı.ıl.lı.. Serdar Ortaç ..ıl.lı.ılıl
Yukarı Dön
burjuwa Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı burjuwa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Aug 2010 Saat 6:16pm
kulise bile giremedik !
Yukarı Dön
s_e_y_m_a Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie
Simge

Gönderilenler: 7
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı s_e_y_m_a Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Aug 2010 Saat 11:23pm
süperdi konser emegi geçen herkese tesekkürler=)
seyma
Yukarı Dön
Kamer Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator
Simge
Yönetici

Gönderilenler: 121
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Kamer Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Aug 2010 Saat 2:59pm
Bursa Serdar Ortaç Fun Club'ün Serdar Ortaç'a Hediyesi

Serdar Ortaç 'in Facebook'taki yazisi

cok tesekkur ederim..bilseydim kapida oldugunuzu kesin elden alirdim bu sahane plaketi..bir dahaki sefere sozzzzzzzzzzzzzz....

HER SEVEN İSİMSİZ BİR KAHRAMANDIR... Ü.YAŞAR OĞUZCAN
Yukarı Dön
ozzlem Açılır Kutu Gör
Senior Member
Senior Member
Simge

Gönderilenler: 178
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı ozzlem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Aug 2010 Saat 8:04pm
Herseye ragmeeen harika bi konserdi bu fotograf ve açiklama  bize çok iyi bi moral oldu :)))
Harikasiiin Serdar'mmm Bitanesiiiiiin Heart
               lılı.ıl.lı.. Serdar Ortaç ..ıl.lı.ılıl
Yukarı Dön
Pinar Kaya Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie
Simge

Gönderilenler: 20
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Pinar Kaya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Aug 2010 Saat 12:07am
EVet Birçok Kötü Aksilikler Yasandi Ve Pek Çok Hayalimiz Gerçek Olmadi Ama Bence Herseye Ragmen Çok Güzel bi Geceysi... Açikcasi Ben Çok Eglendim Ve En Büyük Hayalim Herçek Oldu... Serdar'imi Canli CAnli Gördüm :):) Ben De Böyle Olmasini Istemezdm Ama Yine De Hayatimda Geöirdigim En Güzel Zaman Dilimiydi Konser..
Anti Serdarcılara İnat Yaşasıhn Serdarlı Hayat :D
Yukarı Dön
fatih Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie

Gönderilenler: 10
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı fatih Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Aug 2010 Saat 10:27am
Orjinalini yazan: burjuwa

Yukarı Dön
fatih Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie

Gönderilenler: 10
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı fatih Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Aug 2010 Saat 10:31am

FAN REZIL DEYILDI CNM BENIM GUZEL HAZIRLANMISTIK AMA GÜVENLIK SORUNU YASADGIMIZI SENDEN GÖRDÜN FAN CLUP GUZELL BIR IS YAPMAK ISITOYRDU  ISTENMEYEN ULUMSUZLUKLAR AKSILIKLER DOGDU  BU BENIM SUCUM  OLDUGUGUMU SOYLENMESI HIÇ HOS DEYIL  AMA BIR DAKI KONSERMIZDE  BÖYLE BIR OLASIKLA KARISILASMIYACAGIMIZI  BILMENI ISTERIM..

Yukarı Dön
burjuwa Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı burjuwa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Aug 2010 Saat 11:19am
muhtesem bi konserdi bizede açiklama yaptigin için tesekkür ederiz ..fatih abi çok kizgindim ama hata da var sende neyse ins tekrar gelir serdar ortaç :)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 8910

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.63 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2009 Web Wiz