![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Yazar | |
nefes_gold
Senior Member
Kayıt Tarihi: 10 Oct 2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 387 |
Konu: "Kara Kedi" BilgilendirmeGönderim Zamanı: 29 May 2010 Saat 3:45pm |
|
kara kedi sarkisinin bilgilerinde ilk baskilarda söz serdar ortac - müzik : serdar ortac yazmaktadir..
sarkinin sozleri benimdir.bilgiler yanlis basilmistir. karakedi nin bestecisi I. matvienko'dur.Baskiyi yapan sirket bu bilgiyi karakedi nin altina yazacagina , sabrimdan sarkisinin oldugu sayfaya yazmistir...Bunu geç farkettik ve degistirdik Ancak ilk baskilar bu sekilde gitmis oldu. bilginize sunarim... Düzenleyen SerdarOrtac - 01 Aug 2010 Saat 4:42pm |
|
![]() |
|
buse aygen
Newbie
Kayıt Tarihi: 15 May 2010 Şehir: nevşehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
Gönderim Zamanı: 29 May 2010 Saat 4:04pm |
|
hmm...o kadar telasin içinde normal karsilamak lazim..yanlislik olmus ama bunu sonradan düzeltmesi güzell...
|
|
![]() |
|
ßESTE
Newbie
Kayıt Tarihi: 14 Oct 2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
Gönderim Zamanı: 29 May 2010 Saat 5:36pm |
|
köse yazarlari bu açiklamayi okumadan kendi kafalarina göre yanlis haberler yapacaklar kesin.. tabi bizi inandiramayacaklar.. bilgi için tesekkürler serdar..
|
|
![]() |
|
gulisa
Groupie
Kayıt Tarihi: 10 Oct 2009 Şehir: Finlandiya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 98 |
Gönderim Zamanı: 29 May 2010 Saat 7:38pm |
Yazarlardan biri bisey bilmeden yazdi bile...
Serdar Ortaç’in ‘Kara Kedi’si çalinti çikti! Müzik dünyasi yeni bir “çalinti sarki” skandaliyla çalkalanacak! |
|
![]() |
|
mehtabonline
Senior Member
Kayıt Tarihi: 14 Apr 2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 120 |
Gönderim Zamanı: 30 May 2010 Saat 2:17am |
|
Evet bencede bu ilgili yazar isine pes desin bir daha yazi yazmasin isini hakkiyla yapmiyorsa yapanlara biraksin... Sen arastirmadan sormadan neye ahkam kesiyorsun.. Açtin sordun mu Serdar ORTAÇ'a dogru mu yanlis mi? Ne oldu simdi sorarim kaldin mi öyle oldugun yere çakili...
Yazik acizliginde böylesi pes dedirtiyor ... Bende sana PESSS diyorum...
|
|
![]() |
|
suzun
Senior Member
Kayıt Tarihi: 13 Oct 2009 Şehir: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 128 |
Gönderim Zamanı: 30 May 2010 Saat 2:37am |
|
|
|
![]() |
|
gamzeliyarim
Senior Member
Kayıt Tarihi: 09 Nov 2009 Şehir: Sivas Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1949 |
Gönderim Zamanı: 30 May 2010 Saat 8:37am |
|
yaaa ne çalintisi yaa bu millet nasil herseyi kendine göre yorumluyor sirf haber olsun diye haber yapilmaz ki
hem bi yanlislik olmus o da düzeltilmis iste daha ne ama yokkk illa ki olay abartilip dallanip budaklanacak ki rahat etsinler sözümün arkasindayim meyve veren agaç taslanir. Neden insanlar baskasinin basarisini hazmedemez ki???Artik düsün yakasindan yaaa |
|
|
Yanımda değilsin ama kalbimdesin görmüyorum ama içimdesin benden uzakta ama aklımdasın belki hiç duymuyorsun ama söylüyorum inanki seni çoook seviyorummm
SONUNA KADAR SERDARLII... |
|
![]() |
|
sayaka
Newbie
Kayıt Tarihi: 10 Oct 2009 Şehir: japonya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Gönderim Zamanı: 30 May 2010 Saat 8:53am |
|
http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=10-bin-euro-verip-aldim&tarih=30.05.2010&Newsid=308293
SERDAR açiklama yapti![]() Düzenleyen Kamer - 30 May 2010 Saat 10:49am |
|
![]() |
|
aynur
Senior Member
Kayıt Tarihi: 10 Oct 2009 Şehir: AzerbaycanGence Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1248 |
Gönderim Zamanı: 30 May 2010 Saat 10:37am |
|
neden bu kadar abartiyorlar anlamiyorum :(
haber için tskr ikinize de
|
|
|
son nefesime kadar:SERDAR ORTAÇ
|
|
![]() |
|
ozzlem
Senior Member
Kayıt Tarihi: 22 Apr 2010 Şehir: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 178 |
Gönderim Zamanı: 30 May 2010 Saat 12:12pm |
|
ya artik biraksinlar ama Serdar'mzla ugrasmayi yaa off :( |
|
|
lılı.ıl.lı.. Serdar Ortaç ..ıl.lı.ılıl
|
|
![]() |
|
bburcin
Newbie
Kayıt Tarihi: 30 Apr 2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
Gönderim Zamanı: 30 May 2010 Saat 12:37pm |
|
bu milletin kesinlikle isi gucu yok..
|
|
![]() |
|
ayçaa-A
Groupie
Kayıt Tarihi: 11 May 2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
Gönderim Zamanı: 30 May 2010 Saat 1:03pm |
![]() |
|
DoRuK&DoRuK
Newbie
Kayıt Tarihi: 10 Oct 2009 Şehir: aNKARA Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 12 |
Gönderim Zamanı: 30 May 2010 Saat 3:14pm |
|
Hürriyet gazetesinin Kelebek eki yazarlarindan Onur BASTÜRK, SERDAR ORTAÇ'in KARA KEDI isimli sarkisi hakkinda sunlari yazdi :
" Serdar Ortaç’in yeni albümüyle ayni adi tasiyan “Kara Kedi” adli sarkisi çalinti çikti. Ortaç, Rusya’nin popüler gruplarindan biri olan, üç seksi kizdan kurulu Fabrika’nin “Mi Takie Raznie (Farkliyiz)” adli sarkisinin müzigini “Kara Kedi”de aynen kullanmakta sakinca görmedi. Rusça sarkiya Türkçe sözler yazan Ortaç, kartonete “Müzik: Serdar Ortaç” diye yazdirdi. Hem Rus grubun hem de Serdar Ortaç’in bu skandal karsisinda nasil bir tavir takinacagini merak ediyorum."
Onur BASTÜRK, böylesine net bir "çalinti" iddaasini nasil kolayca yazabiliyor anlamak ne mümkün ! Bizim bilgimize göre gazetecilikte arastirma diye bir sey vardir. Bir haber arastirmayla yapilir. Hele ki bir iddaa ortaya atiliyorsa, kesinlikle yeterince arastirma yapildiktan sonra ortaya atilmalidir.
Onur BASTÜRK'ün dedikleri dogrudur. Sarkinin müzigi bir baska sanatçiya aittir. Ama Sayin Onur BASTÜRK keske bu iddaayi gazetelere vs. tasimadan önce, Serdar Ortaç'in web sitesine girip, albümler kismina tiklayip KARA KEDI sarkisinin müziginin kime ait olduguna baksaydi. Zaten Serdar Ortaç web sitesinde müzigin bir baskasina ait oldugunu yazmis. Ama Onur BASTÜRK bu zahmete gerek görmeyip, kartonette yapilan BIR HATAYI yeterince arastirmadan "çalinti" diyerek lanse etmistir.
Peki, Onur BASTÜRK'e SERDAR ORTAÇ FANI olarak sorum su : Sayin BASTÜRK, neden bazi sevdiginiz sanatçilara karsi bu kadar acimasiz olamazken, basarili olmasi bu kadar göze çarpan SERDAR ORTAÇ'a rahatlikla saldirmaktan geri durmuyorsunuz ? GAZETECILIK ADIL OLUNMASI GEREKEN BIR MESLEKSE, ÖYLE DAVRANIN.
Ve nasil ki "çalinti" diye rahatça iddaayi ortaya atip, gazetelere vs. yerlere rahatlikla sunabiliyorsaniz, bir dahaki yazinizda olayin gerçegini de bir özür seklinde yaziniz !!!
|
|
![]() |
|
nefes_gold
Senior Member
Kayıt Tarihi: 10 Oct 2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 387 |
Gönderim Zamanı: 30 May 2010 Saat 3:18pm |
|
Ya bu Okan Bayülgen beni öldürecekk biseyi bilip bilmeden elestirmesi yok mu adami çileden çikartir programinda söledikleri gerçektennnn hiç bisey bilmeyip önüne konan yazilari okumasi onun ne kadar basit adam oldugunu zaten gösteriyo al gerçegi çikti buyursun okan bunuda sölesin yalnis sölemisiz desinnnnnn....
|
|
![]() |
|
srdr04
Newbie
Kayıt Tarihi: 30 May 2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Gönderim Zamanı: 30 May 2010 Saat 4:40pm |
![]() |
|
murataman
Newbie
Kayıt Tarihi: 18 May 2010 Şehir: bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 36 |
Gönderim Zamanı: 30 May 2010 Saat 5:31pm |
|
okan bayülgen e kapak olsun
|
|
![]() |
|
ozzlem
Senior Member
Kayıt Tarihi: 22 Apr 2010 Şehir: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 178 |
Gönderim Zamanı: 30 May 2010 Saat 7:46pm |
|
hiç sevmiyodum Okan Bayülgen'i zaten artik nefret ediyorummm :@
Sana katiliyorum murataman bu da Okan Bayülgen'e kapak olsun..!
|
|
|
lılı.ıl.lı.. Serdar Ortaç ..ıl.lı.ılıl
|
|
![]() |
|
mehtabonline
Senior Member
Kayıt Tarihi: 14 Apr 2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 120 |
Gönderim Zamanı: 30 May 2010 Saat 8:11pm |
|
Ben bir de neye sasiriyorum biliyor musunuz? Bu yazar oldugunu sanip yazan sahis bu iddiayi ortaya atarken acaba sunu hakikaten düsünmedi mi? Eger sarki çalinti olsaydi bunu alip albüm adi yapar mi? Bir albümün isim parçasi onun anahtaridir. Albümün isim sarkisi güzel ise diger sarkilar kapi açilir.. Bir begeni diger sarkinin merakini artirir... Bile bile ben sarki çaldim bunu albüme isim yaptim .... Eeeee sonra... Bunu ne en acemi sarkici ne de en acemi prodüktör yapar... Böyle birsey olmaz.. Ajda PEKKAN ile olayinda imza için ne kadar titizse baskasinda da o kadar titizdir.
Ya Allah askini sadece yazilmasin biraz düsünülsün ve akilli olunsun..
Aslinda bu konuyu uzatip muhatap bile almaya gerek yok...
Biz albüm tanitimiza bakalimm... Basarimizin zevkini çikaralim...
|
|
![]() |
|
Kamer
Moderator
Yönetici Kayıt Tarihi: 10 Oct 2009 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 119 |
Gönderim Zamanı: 31 May 2010 Saat 9:11pm |
|
Onur Bastürk'ten yeni bir yazi daha
‘Kara Kedi’de son durum Cumartesi günü Serdar Ortaç’in “Kara Kedi” adli son sarkisinin, Rus grup Fabrika’nin “Mi Takie Raznie” sarkisina tipatip benzedigini yazmistim. |
|
|
HER SEVEN İSİMSİZ BİR KAHRAMANDIR... Ü.YAŞAR OĞUZCAN
|
|
![]() |
|
murataman
Newbie
Kayıt Tarihi: 18 May 2010 Şehir: bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 36 |
Gönderim Zamanı: 31 May 2010 Saat 9:20pm |
|
ya bu adam komedi oyuncusu olsaymis fena halde gülerdik bir de ise yarardi..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |