Serdar Ortaç Fun Club Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > SOR CLUB » GENEL > GENEL
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum"Kara Kedi" Bilgilendirme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
Senior Member
Senior Member
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 387
Mesajın Direkt Linki Konu: "Kara Kedi" Bilgilendirme
    Gönderim Zamanı: 29 May 2010 Saat 3:45pm
kara kedi sarkisinin bilgilerinde ilk baskilarda söz serdar ortac - müzik : serdar ortac yazmaktadir..
sarkinin sozleri benimdir.bilgiler yanlis basilmistir.
karakedi nin bestecisi I. matvienko'dur.Baskiyi yapan sirket bu bilgiyi karakedi nin altina yazacagina , sabrimdan sarkisinin oldugu sayfaya yazmistir...Bunu geç farkettik ve degistirdik Ancak ilk baskilar bu sekilde gitmis oldu.
bilginize sunarim...

www.serdarortac.com.tr

Düzenleyen SerdarOrtac - 01 Aug 2010 Saat 4:42pm
Yukarı Dön
buse aygen Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie
Simge

Gönderilenler: 8
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 May 2010 Saat 4:04pm
  hmm...o kadar telasin içinde normal karsilamak lazim..yanlislik olmus ama bunu sonradan düzeltmesi güzell...
Yukarı Dön
ßESTE Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie
Simge

Gönderilenler: 27
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 May 2010 Saat 5:36pm
köse yazarlari bu açiklamayi okumadan kendi kafalarina göre yanlis haberler yapacaklar kesin.. tabi bizi inandiramayacaklar.. bilgi için tesekkürler serdar..
Yukarı Dön
gulisa Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie
Simge

Gönderilenler: 98
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 May 2010 Saat 7:38pm
Orjinalini yazan: ßESTE

köse yazarlari bu açiklamayi okumadan kendi kafalarina göre yanlis haberler yapacaklar kesin.. tabi bizi inandiramayacaklar.. bilgi için tesekkürler serdar..

Yazarlardan biri bisey bilmeden yazdi bile...

Serdar Ortaç’in ‘Kara Kedi’si çalinti çikti!

Müzik dünyasi yeni bir “çalinti sarki” skandaliyla çalkalanacak!
Neden mi?
Çünkü Serdar Ortaç’in yeni albümüyle ayni adi tasiyan “Kara Kedi” adli sarkisi çalinti çikti.
Ortaç, Rusya’nin popüler gruplarindan biri olan, üç seksi kizdan kurulu Fabrika’nin “Mi Takie Raznie (Farkliyiz)” adli sarkisinin müzigini “Kara Kedi”de aynen kullanmakta sakinca görmedi.
Rusça sarkiya Türkçe sözler yazan Ortaç, kartonete “Müzik: Serdar Ortaç” diye yazdirdi.
Hem Rus grubun hem de Serdar Ortaç’in bu skandal karsisinda nasil bir tavir takinacagini merak ediyorum.
Ve asagiya iki sarkinin linklerini veriyorum, dinkleyip karsilastirin diye.
Son olarak da “pesss” diyorum.
? RUS GRUBUN sARKISI: http://www.izlesene.com/video/muzik-fabrika-mi-takie-razniefarkliyizrussian/992783
? SERDAR ORTAÇ’IN sARKISI: http://www.dailymotion.com/video/xddjhl_serdar-ortac-kara-kedi-2010-yepyeni_music

Yukarı Dön
mehtabonline Açılır Kutu Gör
Senior Member
Senior Member

Gönderilenler: 120
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 May 2010 Saat 2:17am
Evet bencede bu ilgili yazar isine pes desin bir daha yazi yazmasin isini hakkiyla yapmiyorsa yapanlara biraksin... Sen arastirmadan sormadan  neye ahkam kesiyorsun.. Açtin sordun mu Serdar ORTAÇ'a dogru mu yanlis mi? Ne oldu simdi sorarim kaldin mi öyle oldugun yere çakili...
Yazik acizliginde böylesi pes dedirtiyor ... Bende sana PESSS diyorum...
Yukarı Dön
suzun Açılır Kutu Gör
Senior Member
Senior Member
Simge

Gönderilenler: 128
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 May 2010 Saat 2:37am
Clapevet  bencede serdar sonuna kadar hakkilsin  herkesez  yapatigi yalnis sonrandan  fark edebilir
Yukarı Dön
gamzeliyarim Açılır Kutu Gör
Senior Member
Senior Member
Simge

Gönderilenler: 1949
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 May 2010 Saat 8:37am
yaaa ne çalintisi yaa bu millet nasil herseyi kendine göre  yorumluyor sirf haber olsun diye haber yapilmaz ki
hem bi yanlislik olmus o da düzeltilmis iste daha ne ama yokkk illa ki olay abartilip dallanip budaklanacak ki rahat etsinler
sözümün arkasindayim meyve veren agaç taslanir. Neden insanlar baskasinin basarisini hazmedemez ki???Artik düsün yakasindan yaaa
Yanımda değilsin ama kalbimdesin görmüyorum ama içimdesin benden uzakta ama aklımdasın belki hiç duymuyorsun ama söylüyorum inanki seni çoook seviyorummm
SONUNA KADAR SERDARLII...
Yukarı Dön
sayaka Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie
Simge

Gönderilenler: 1
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 May 2010 Saat 8:53am
Yukarı Dön
aynur Açılır Kutu Gör
Senior Member
Senior Member
Simge

Gönderilenler: 1248
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 May 2010 Saat 10:37am
neden bu kadar abartiyorlar anlamiyorum :(
haber için tskr ikinize de
son nefesime kadar:SERDAR ORTAÇ
Yukarı Dön
ozzlem Açılır Kutu Gör
Senior Member
Senior Member
Simge

Gönderilenler: 178
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 May 2010 Saat 12:12pm

ya artik biraksinlar ama Serdar'mzla ugrasmayi yaa off :(

lılı.ıl.lı.. Serdar Ortaç ..ıl.lı.ılıl
Yukarı Dön
bburcin Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie

Gönderilenler: 23
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 May 2010 Saat 12:37pm
bu milletin kesinlikle isi gucu yok..
Yukarı Dön
ayçaa-A Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie
Simge

Gönderilenler: 47
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 May 2010 Saat 1:03pm

'' Her yeni qün farkLi bir saçmaLik herseferinde farkLi haberLer hepside can sikici insaLLah artik bbir son buLur. ArkadasLar bu haberLere hiçbir sekiLde inanmayaLim. InsanLar neyi nasiL qörmek istiyorLarsa öyLe yansitiyoLar ama bununda bir siniri oLmaLi diye düsünüyorum... Ayça ''

Yukarı Dön
DoRuK&DoRuK Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie
Simge

Gönderilenler: 12
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 May 2010 Saat 3:14pm

Hürriyet gazetesinin Kelebek eki yazarlarindan Onur BASTÜRK, SERDAR ORTAÇ'in KARA KEDI isimli sarkisi hakkinda sunlari yazdi :

" Serdar Ortaç’in yeni albümüyle ayni adi tasiyan “Kara Kedi” adli sarkisi çalinti çikti. Ortaç, Rusya’nin popüler gruplarindan biri olan, üç seksi kizdan kurulu Fabrika’nin “Mi Takie Raznie (Farkliyiz)” adli sarkisinin müzigini “Kara Kedi”de aynen kullanmakta sakinca görmedi. Rusça sarkiya Türkçe sözler yazan Ortaç, kartonete “Müzik: Serdar Ortaç” diye yazdirdi. Hem Rus grubun hem de Serdar Ortaç’in bu skandal karsisinda nasil bir tavir takinacagini merak ediyorum."

Onur BASTÜRK, böylesine net bir "çalinti" iddaasini nasil kolayca yazabiliyor anlamak ne mümkün ! Bizim bilgimize göre gazetecilikte arastirma diye bir sey vardir. Bir haber arastirmayla yapilir. Hele ki bir iddaa ortaya atiliyorsa, kesinlikle yeterince arastirma yapildiktan sonra ortaya atilmalidir.

Onur BASTÜRK'ün dedikleri dogrudur.  Sarkinin müzigi bir baska sanatçiya aittir. Ama Sayin Onur BASTÜRK keske bu iddaayi gazetelere vs. tasimadan önce, Serdar Ortaç'in web sitesine girip, albümler kismina tiklayip KARA KEDI sarkisinin müziginin kime ait olduguna baksaydi. Zaten Serdar Ortaç web sitesinde müzigin bir baskasina ait oldugunu yazmis. Ama Onur BASTÜRK bu zahmete gerek görmeyip, kartonette yapilan BIR HATAYI yeterince arastirmadan "çalinti" diyerek lanse etmistir.

Peki, Onur BASTÜRK'e SERDAR ORTAÇ FANI olarak sorum su : Sayin BASTÜRK, neden bazi sevdiginiz sanatçilara karsi bu kadar acimasiz olamazken, basarili olmasi bu kadar göze çarpan SERDAR ORTAÇ'a rahatlikla saldirmaktan geri durmuyorsunuz ? GAZETECILIK ADIL OLUNMASI GEREKEN BIR MESLEKSE, ÖYLE DAVRANIN.

Ve nasil ki "çalinti" diye rahatça iddaayi ortaya atip, gazetelere vs. yerlere rahatlikla sunabiliyorsaniz, bir dahaki yazinizda olayin gerçegini de bir özür seklinde yaziniz !!!
Yukarı Dön
nefes_gold Açılır Kutu Gör
Senior Member
Senior Member
Simge

Gönderilenler: 387
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 May 2010 Saat 3:18pm
Ya bu Okan Bayülgen beni öldürecekk biseyi bilip bilmeden elestirmesi yok mu adami çileden çikartir programinda söledikleri gerçektennnn hiç bisey bilmeyip önüne konan yazilari okumasi onun ne kadar basit adam oldugunu zaten gösteriyo al gerçegi çikti buyursun okan bunuda sölesin yalnis sölemisiz desinnnnnn....

Uploaded with ImageShack.us
Yukarı Dön
srdr04 Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie

Gönderilenler: 1
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 May 2010 Saat 4:40pm
Yukarı Dön
murataman Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie

Gönderilenler: 36
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 May 2010 Saat 5:31pm
okan bayülgen e kapak olsun
Yukarı Dön
ozzlem Açılır Kutu Gör
Senior Member
Senior Member
Simge

Gönderilenler: 178
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 May 2010 Saat 7:46pm
hiç sevmiyodum Okan Bayülgen'i zaten artik nefret ediyorummm :@
Sana katiliyorum murataman bu da Okan Bayülgen'e kapak olsun..!
               lılı.ıl.lı.. Serdar Ortaç ..ıl.lı.ılıl
Yukarı Dön
mehtabonline Açılır Kutu Gör
Senior Member
Senior Member

Gönderilenler: 120
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 May 2010 Saat 8:11pm
Ben bir de neye sasiriyorum biliyor musunuz? Bu yazar oldugunu sanip yazan sahis bu iddiayi ortaya atarken acaba sunu hakikaten düsünmedi mi? Eger sarki çalinti olsaydi bunu alip albüm adi yapar mi? Bir albümün isim parçasi onun anahtaridir. Albümün isim sarkisi güzel ise diger sarkilar kapi açilir.. Bir begeni diger sarkinin merakini artirir... Bile bile ben sarki çaldim bunu albüme isim yaptim .... Eeeee sonra... Bunu ne en acemi sarkici ne de en acemi prodüktör yapar... Böyle birsey olmaz..  Ajda PEKKAN ile olayinda imza için ne kadar titizse baskasinda da o kadar titizdir.
Ya Allah askini sadece yazilmasin biraz düsünülsün ve akilli olunsun..
Aslinda bu konuyu uzatip muhatap bile almaya gerek yok... 
Biz albüm tanitimiza bakalimm...  Basarimizin zevkini çikaralim...
Yukarı Dön
Kamer Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator
Simge
Yönetici

Gönderilenler: 119
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2010 Saat 9:11pm
Onur Bastürk'ten yeni bir yazi daha

‘Kara Kedi’de son durum

Cumartesi günü Serdar Ortaç’in “Kara Kedi” adli son sarkisinin, Rus grup Fabrika’nin “Mi Takie Raznie” sarkisina tipatip benzedigini yazmistim.
Peki sonra ne oldu? Iste olanlar...

Twitter’da nabiz yokladim. Herkesin ortak yorumu, “Zaten hep öyle yapmiyor mu?” seklinde oldu. Yani bir alisma, kaniksama durumu var. Oysa sen alisirsan, ben alisirsam, nasil çikar...

Demet Akalin Twitter’da söyle yorum yapti: “Dinledigim en kötü sarki, Rusçasi bile daha iyi”.

Peki Serdar Ortaç ne dedi? Ayni gün söyle bir mail geldi Ortaç’tan:

“Kara Kedi sarkisinin künyesinde ‘Söz- Müzik: Serdar Ortaç’ yazmaktadir.

Oysa sarkinin sadece sözleri benimdir. Bestecisi i. Matvienko’dur. Baskiyi yapan sirket bu bilgiyi Kara Kedi sarkisinin sayfasinin altina yazacagina ‘Sabrimdan’ adli sarkinin oldugu sayfaya yazmistir.

Bunu geç fark ettik ve sonradan degistirdik. Ancak ilk baskilar bu sekilde gitmis oldu”.

Ortaç’in açiklamasini okuduktan sonra Sabrimdan sarkisinin oldugu bölüme baktim. O sarkinin altinda sadece ve sadece su yaziyordu:

“06 Kara Kedi, I. Matvienko Production’s Center LLC/ Universal Müzik Taksim Edisyon”.

Yani yine “Müzik: i. Matvienko” yazdigi filan yoktu.

Tekrar Ortaç’a sordum “ama bakin böyle böyle” diye.

“Haklisin” dedi, “Atlamislar, umarim sarkinin sahibi anlayisla karsilar. Bana yapilsa çok kizardim, ne dese hakli”.

Iyi niyetli olup gerçekten vahim bir hata oldugunu varsayalim, ama böyle önemli bir hata nasil gözden kaçar?

“Var mi” adli sarkinin albümün arka yüzünde “Varmi” seklinde bitisik yazilmasina benzemez ki bu hata!

Haksiz miyim?

NOT: Ortaç’tan sarkinin eser isletme belgesini ve Rus tarafla çift tarafli imzalanmis soft copy izin belgesini de istedim. Yani takip devam etmekte...

HER SEVEN İSİMSİZ BİR KAHRAMANDIR... Ü.YAŞAR OĞUZCAN
Yukarı Dön
murataman Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie

Gönderilenler: 36
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2010 Saat 9:20pm
ya bu adam komedi oyuncusu olsaymis fena halde gülerdik bir de ise yarardi..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.63 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2009 Web Wiz